Obrade hitova

Libar na koncertu u Saxu premijerno izvodi singl "Kukalo"

Libar
arhiva VL
01.04.2011.
u 11:54

Nova pjesma je autorski uradak pjevača Marija Alajbega. "Kukalo" je vesela, jednostavna i optimistična pjesma za koju se članovi Libra nadaju da će osvojiti klupske prostore

Četiri mjeseca nakon odlično prihvaćenog nastupa Libra u pred zagrebačkom publikom, grupa se u subotu, 2. travnja vraća u klub Sax. Osim standardnog repertoara Libra, koji osvaja svojom nevjerojatnom energijom te bogatim i raznolikim repertoarom, zagrebačka publika će prva imati priliku premijerno uživo čuti novi singl "Kukalo". Drugi po redu autorski singl Libra autorski je uradak pjevača Marija Alajbega. "Kukalo" je vesela, jednostavna i optimistična pjesma za koju se članovi Libra nadaju da će, osim radijskog etera, osvojiti još važnije - klupske prostore.

Nakon dovršetka aktualnog singla "Kukalo", Libar nastavlja s radom u studiju na pripremi još tri autorske skladbe za svoj nadolazeći, drugi studijski album. Riječ je o pjesmama nešto "tvrđeg", dakle ozbiljnog i još složenijeg glazbenog izričaja koji će se aranžerski još čvršće nasloniti na suvremeni svjetski pop i rock zvuk. Svojim novim autorskim zahvatima Libar se također priprema i za ljetnu koncertnu sezonu, kad namjerava nastupiti i na nekim od glazbenih festivala u Hrvatskoj. Posebnost Libra u odnosu na svoje uzore jest  višeglasje uvijek prisutnih pet muških vokala, koji se na trenutke ponašaju solistički, ali uglavnom funkcioniraju zajedno u čistom homofonom slogu.

Cijena je ulaznice 30 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

JB
Juda ben Tudum
23:55 01.04.2011.

a tko to financira ako nije o holokaustu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije