Novi film

"Lov na vještice" spektakl je čije su scene snimane i u našoj Istri

Nicolas Cage u Lovu na vještice
arhiva VL
07.01.2011.
u 12:48

Nicolas Cage i Ron Perlman pod redateljskom pali­com Dominica Sene, po vjetrovitom i hladnom vremenu, sce­nu brodoloma snimili su na rtu Kamenjak

"Lov na vještice" novi je filmski naslov u našim, ali i svjetskim kinima. To je povijesni spektakl čije su scene snimane i na rtu Kamenjak u Istri u veljači 2009. godine.

Tada je cijela Hrvatska brujala o snimanju filma "Lov na vještice" (Season of the Witch) na rtu Kamenjak. Nicolas Cage i Ron Perlman pod redateljskom pali­com Dominica Sene, po vjetrovitom i hladnom vremenu, sce­nu brodoloma u ovom srednjovjekovnom spektaklu snimili su za nekoliko sati te se odmah vratili na snimanje u Mađarskoj. Sada je došlo vrijeme da scene prekrasne i zastrašujuće prirode Alpa, autentičnih srednjovjekovnih austrijskih dvoraca i go­tovo nestvarnog krajolika našeg Kamenjaka vidi cijeli svijet.

Film je u američkim kinima od 7. siječnja, a dan ranije zaigrao je u multipleksima CineStar i ostalim kinima u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije