Tg bana Jelačića 8

Nadareni mladi interpreti izvode duete u Vip clubu

vip club
arhiva
05.01.2012.
u 21:36

Vip club će ovom prilikom predstaviti tri mlade solistice iza kojih je već niz nastupa na domaćim i međunarodnim pozornicama, osvojenih natjecanja i nagrada te solističkih nastupa sa simfonijskim orkestrima

Drugi koncert iz ciklusa klasične glazbe u Vip clubu na Trgu bana Jelačića 8, održat će se u srijedu, 11. siječnja 2012., od 21 sat. Izvodeći djela Schuberta, Prokofjeva i Mahlera, zagrebačkoj publici će se predstaviti nadareni mladi interpreti, a nastupit će tri dueta u sastavu: Teodora Sucala Matei (violina) i Ana Lucić (klavir), Ana Batinica (flauta) i Zrinka Ivančić (klavir) te Ivana Srbljan (mezzosopran) i Karlo Hubak (klavir).

 Vip club će ovom prilikom predstaviti tri mlade solistice iza kojih je već niz nastupa na domaćim i međunarodnim pozornicama, osvojenih natjecanja i nagrada te solističkih nastupa sa simfonijskim orkestrima. Tako će duete, uz pratnju na klaviru, izvoditi Teodora Sucala Matei - najmlađa solistica večeri, osvajačica brojnih državnih, regionalnih i međunarodnih nagrada, zatim Ana Batinica - redovita gošća raznih hrvatskih ansambala i orkestara, koja je kao solist nastupala i sa Zagrebačkom filharmonijom, te Ivana Srbljan, koju Vip club ima čast ugostiti samo nekoliko tjedana nakon njene široko zapažene interpretacije glavne uloge u operi “Carmen” G. Bizeta, u produkciji Muzičke akademije u Zagrebu.

 Ulaznice su u prodaji u Vip clubu po cijeni od 30 kn, dok je za studente ulaz slobodan (uz predočenje x-ice).

Program koncerta:

Franz Schubert: Sonatina u g-molu, Op.137, br. 3 (1816)

Teodora Sucala Matei (violina), Ana Lucić (klavir)

Sergej Prokofjev: Sonata za flautu i klavir, Op. 94 (1942)

Ana Batinica (flauta), Zrinka Ivančić (klavir)

Gustav Mahler: 5 Rückertlieder (1901-2)

Ivana Srbljan (mezzosopran), Karlo Hubak (klavir)

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije