U Portugalu

Nagrađene Alma Prica i Olga Pakalović za film “Halimin put”

Olga Pakolović i Alma Prica
arhiva VL
17.06.2013.
u 17:40

Sljedeći tjedan film "Halimin put" sudjeluje u natjecateljskom programu 19. Festivala mediteranskog filma koji se održava u Rimu

Na upravo završenom 29. Festroia međunarodnom filmskom festivalu koji se od 7. do 16. lipnja održavao u Setubalu u Portugalu glumice Alma Prica i Olga Pakalović podijelile su nagradu za najbolju žensku ulogu, za film \"Halimin put\". 

Scenarist filma je Feđa Isović, redatelj Arsen A. Ostojić, a snimljen je u produkciji Arkadene Zagreb. U natjecateljskom programu festivala sudjelovalo je 14 igranih filmova iz desetak zemalja. Ovo je već druga međunarodna nagrada za Almu Pricu za ulogu Halime (nagrađena je na festivalu u Monsu, Belgija), kao i druga međunarodna nagrada za Olgu Pakalović za ulogu Safije (nagrađena je na festivalu u Tetouanu, Maroko).

Sljedeći tjedan film \"Halimin put\" sudjeljuje u natjecateljskom programu 19. Festivala mediteranskog filma koji se održava u Rimu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije