FESTIVAL U CANNESU

Neugledna Mariah i zgodni Lenny Kravitz

16.05.2009.
u 14:05

Trećeg dana filmskog festivala u Cannesu na crvenom su tepihu dominirale pjevačke zvijezde. Mariah Carey i Lennie Kravitz došli su u Francusku kako bi predstavili svoj novi film “Precious”. Iako glavne uloge tumače glazbenici, tema filma nije vezana uz to područje, nego je riječ o socijalnoj drami koja prati život depresivne pretile tinejdžerice.

Mariah Carey tako se pojavljuje u glavnoj ulozi socijalne radnice koja pokušava pomoći djeci s poremećajima u prehrani, a Lenny Kravitz glumi bolničara. Prve fotografije iz filma šokirale su obožavatelje Mariah Carey jer, inače savršena i uvijek glamurozna, pjevačica u filmu izgleda prilično neugledno, s podočnjacima, a ima i nekoliko kilograma viška.

Kako su svi dosadašnji pokušaji Mariah Carey u svijetu filma bili proglašeni katastrofom, ovo bi joj trebala biti šansa da se dokaže. A da je riječ o ozbiljnom filmu, govori i podatak da je redatelj “Preciousa” Daniel Lee ulogu namjeravao povjeriti oskarovki Helen Mirren.

– Kada sam pročitala scenarij za film, to mi je promijenilo život – rekla je Mariah šetajući canneskim crvenim tepihom. (l)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije