Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perforacije

Odlični Marko Mandić pokazao nam je sva svoja glumačka lica

'via_nnn_kul_261011'
''
26.10.2011.
u 12:39

Nakon Mandićeve izvedbe održan je i "Večeras slavim", koncertni performans glumca Uroša Kaurina

Najvažnija odlika dobrog glumca uvjerljivost je njegovih scenskih transformacija. U svojem jednoipolsatnom performansu "Mandićstroj" slovenski je glumac Marko Mandić sinoć u velikoj dvorani &TD-a uspješno predstavio fragmente čak 37 različitih uloga koje je, često u režiji hrvatskih redatelja poput Ivice Buljana i Branka Brezovca, odigrao u svojoj dosadašnjoj karijeri. U tome se oslonio na pomoć publike, koja se pojavljivala u ulozi voljene ljubavnice, prezrene žene, izdajnika, žrtve, pa i Mandićeva ubojice potkraj predstave. U sklopu gostovanja Via Negative na Perforacijama, u teatru &TD nakon Mandićeve izvedbe održan je i "Večeras slavim", koncertni performans glumca Uroša Kaurina, posvećen okupljenoj publici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije