Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 bendova

Otkrijte prvu polovicu lineupa ovogodišnjeg TAM TAM Festivala

Foto: TAM TAM Festival
1/3
07.05.2024.
u 13:11

U srpnju se vraća TAM TAM Festival, jedan od najboljih malih festivala u regiji, koji se svake godine održava u Sućurju na otoku Hvaru. Festival će započeti 11. srpnja i završiti 20. srpnja, a za sada je najavljeno 14 bendova.

Poznat je prvi dio line-upa za ovogodišnji TAM TAM Music Festival. Dvanaesto izdanje festivala  odvija se od 11. do 20. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara. Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji, u posljednjih 11 godina na TAM TAM Festivalu je nastupilo više od 90 izvođača, koji su u Sućuraj stizali iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, ali također i iz većine europskih zemalja te iz Amerike.

Festival će započeti 11. srpnja i završiti 20. srpnja, a za sada je najavljeno 14 bendova, M.O.R.T, Klinika Denisa Kataneca, Them Moose Rush, Nemeček, Adam Semijalac & Fige, ROLO, Vizelj, Ljubičice, Auto, Dimitrije Dimitrijević, Putan Club, Proto Tip, Foncedalle, Vagina Corporation. Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Jedna od najvećih draži TAM TAM festivala je kamp smješten u mirnoj borovoj šumi uz kristalno čisto more, tik uz plažu Česminice. Svakogodišnje poboljšanje infrastrukture jamči posjetiteljima udobnost tijekom boravka, uz veganske obroke, čistu vodu, tuševe, prave pravcate toalete i osvježavajući hlad. Uz to, blizina mora, miris borova i intimna pozornica, izgrađena 2019. godine, pružit će vam sve što vam treba za nezaboravno iskustvo.

Prošle godine festival je prvi put promijenio raspored programa, a ove godine će se glavni dio održavati drugog i trećeg dana festivala (13. i 14. srpnja), dok će se program u kampu održavati svim ostalim danima.

“Ove godine, fokusiramo se na raznolikost glazbenog programa i udobniji boravak gostiju zbog kojih smo smanjili broj ulazica. Uz sunce, more, uredni kamp u gustoj borovoj šumi i brojne radionice, pripremili smo program koji će zadovoljiti ukuse svih posjetitelja”, poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za svih 10 dana festivala dostupne  su za kupnju po cijeni od 110 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u deset dana nevjerojatne glazbe, sunca, mora, dobre hrane i zabave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije