Koncert u Mimari

Portugalska i španjolska večer Višnje Mažuran na čembalu

mazuran
VBV
12.10.2013.
u 20:00

Na programu su skladbe P. Antonija Solera, Carlosa Seixasa i Domenica Scarlattija, a ulaz je slobodan

U ponedjeljak, 14. listopada, s početkom u 20 sati, čembalistica Višnja Mažuran održat će solistički recital u Muzeju Mimara. Ugledna je umjetnica najzaslužnija za promociju čembala posljednjih desetljeća u Hrvatskoj i zahvaljujući njoj ovom se je instrumentu posvetio čitav niz sjajnih mladih glazbenika. Sustavno predstavljajući repertoar za čembalo Višnja Mažuran je za ovaj koncert pripremila program pod naslovom Fandango s djelima španjolskih i portugalskih skladatelja P. Antonija Solera, Carlosa Seixasa i Domenica Scarlattija. Ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije