mmm

5 vrućih savjeta za garantirani seksualni vrhunac

Seks
Foto: Shutterstock
30.07.2014.
u 21:30

Produžite tuširanje za nekoliko minuta, za onoliko vremena koliko vam je potrebno da stimulirate klitoris prstima!

1. Tijekom večere, popijte crveno vino umjesto pića koja uglavnom pijete.

Jedna studija (naravno!) pokazuje da žene koje piju jednu do dvije čaše crvenog vina dnevno osjećaju snažniju seksualnu želju od onih koje piju druge vrste alkoholnih pića.

Osim toga, iskustvo pokazuje da samo jedna čaša čini čuda za seksualni život.

2.  Redoviti odlazak na treninge je 90% uspjeha – isto vrijedi i za seks!

Rijetko kad ćete se kajati, čak i ako niste bili raspoloženi na početku. Dakle, češće inicirajte seks! Oksitocin i endorfin koji se oslobađaju u organizmu tijekom odnosa pomoći će vam da lakše zaspite, a više kvalitetnog sna omogućava održavanje idealne težine.

3. Produžite tuširanje za nekoliko minuta, za onoliko vremena koliko vam je potrebno da stimulirate klitoris prstima!

4. Kada ste na odmoru, seks u hotelu je obvezan.

Sjajan način da i kući ponesete tu senzualnost je da koristite novi parfem tijekom odmora. Kada se vratite, pričekajte nekoliko tjedana, a onda se ponovno namirišite njime i uživajte u evociranju osjetilnih zadovoljstava.

5. Masaža cijelog tijela nevjerojatno je snažno erotsko iskustvo. Stimulirat ćete živčane završetke koje obično ne dodirujete tijekom seksa, a možda i nikada. Isprobajte svijeće za masažu, koje se sagorijevanjem pretvaraju u sjajno masažno ulje.

>>Nemojte samo maštati, s ovim koracima doživite orgazam zajedno

>>VIDEO: Je li seks u Hrvatskoj još uvijek tabu? Ovo su vaši odgovori

>>VIDEO: Što ne reći partneru za vrijeme seksa? Ovo su vaši odgovori

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:07 30.07.2014.

više volim bijelo vino od crnog

Avatar Daruvar_
Daruvar_
00:04 31.07.2014.

Vino je štetno za seks i mozak! Daniel G. Amen: Alkohol je toksičan za mozak ako popijete više od dva pića tjedno. Istraživanje na Sveučilišu John Hopkins izvijestilo je kako ljudi koji piju svakodnevno čak imaju manji mozak. Kada jee riječ o mozgu veličina jest važna. Alkohol ubija stanice u cerebelumu, stražnjemu dijelu mozga zaduženom za, koordinaciju, učenje i orgazmički užitak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije