šokirala se

Medicinska sestra mislila da je dečko vara, a onda je doznala nešto još gore

Shutterstock
28.08.2024.
u 07:21

Ovakav odgovor sigurno nije htjela čuti, a ljudi su joj napisali razne komentare

Akosuah May je mislila da je dečko vara pa se registrirala, koristeći drugo ime, na stranicu za izlaske kako bi ga pronašla i popričala s njim, ali nije očekivala da će joj on reći da mu je djevojka umrla, piše The Sun. 

I created a fake account and started chatting my boyfriend, he told me his girlfriend just died two months ago😢

— Akosuahmay😘 (@Akosuahmay) August 10, 2019

"Napravila sam lažan profil i počela pričati sa svojim dečkom. Rekao mi je da mu je cura umrla prije dva mjeseca"


 

Na društvenoj mreži Twitter objavila je što joj se dogodilo, a vrlo brzo je dobila niz komentara. Mnogi misle kako bi ga trebala što prije ostaviti, dok drugi čak osuđuju nju i pišu da je dobila što je tražila. Lagala je, a laž joj se vratila. "Kada ti pošalje poruku, samo mu napiši da si umrla prije dva mjeseca", "Sigurno će te prevariti, a to ti ne treba", "Moraš ga ostaviti. Mrzim muškarce", "Traži poštovanje i da se prema tebi ponaša kao prema kraljici", samo su neki od komentara.

Muškarac (40) osumnjičen da je pogodovao jednom, a oštetio druge vjerovnike:

1/3
Ključne riječi

Komentara 4

IJ
istinaa__jako_boli
11:05 21.08.2021.

Ocigledno on ju jako voli, cim je za njega mrtva.

BR
Breoxs
15:58 21.08.2021.

Ha, ha...lik igra na empatiju i sentiment! Ispriča tužnu priču i već će se naći neka koja će se sažaliti na nesretnom sudbinom.

MO
montello
13:23 21.08.2021.

Trebao joj odmah reci i gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije