PROMO

Aktivno, poučno i zabavno ljetovanje na Makarskoj rivijeri

Camp Eklata (1)
Foto: Putnička Agencija Eklata
1/3
PR
Autor
PR članak
13.06.2013.
u 08:45

Ljetni kamp za djecu i mlade od 8 – 18 godina

U korak sa zapadnim trendovima
Spoj druženja, zabave, učenja i rekreacije u prirodnom ambijentu, na zapadu je već odavno prokušana formula koja boravke u ljetnim kampovima čini neizostavnim dijelom uspomena na dane mladosti. Ta vrsta ljetovanja ima mnoge pozitivne učinke na socijalizaciju i samostalnost mladih osoba. Sklapaju se nova i učvršćuju stara prijateljstva, rađaju se prve ljubavi a o životu se uči u realnom ambijentu. Camp Eklata u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri internacionalnog je karaktera pa polaznici imaju priliku upoznati vršnjake iz drugih krajeva Europe i svijeta. Tijekom srpnja i kolovoza prije ili poslije vašeg godišnjeg odmora možete, dakle, svojim najmilijima priuštiti produženje ljetovanja i nezaboravne dane. Pružite im priliku za kupanje u plavetnilu čistog mora, sunčanje na pješčanim oblutcima jedne od najljepših plaža Makarske rivijere i uživanje pod toplim suncem Zaostroga. Neka usavrše znanja jezika, razviju sportske vještine i kreativne sklonosti, prijateljski druže i maštovito zabavljaju s prijateljima iz Hrvatske i Europe.

Smještaj i infrastruktura
Programi se održavaju u novootvorenom suvremeno opremljenom hostelu Eklata koji se nalazi u centru Zaostroga, na jednoj od najljepših plaža Makarske rivijere. Specijaliziran je za prihvat djece i mladih. Kao takav predstavlja krunu ponude dječjeg i omladinskog turizma u Hrvatskoj. Smještaj je na bazi punog pansiona u klimatiziranim više krevetnim sobama s (TWC) s LCD televizorima, SAT programima i mini hladnjakom. Raspolaže s višenamjenskim sportskim igralištem (nogomet, košarka, odbojka, rukomet), stolovima za stolni tenis, aparatima za zabavu, diskotekom, mini marketom i caffe barom. Hostel je ograđen i okružen prekrasnom mediteranskom hortikulturom i maslinikom.

Programi
Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa a ukoliko je boravak dulji od jednog tjedna mogu odabrati više programa. Edukativni programi realiziraju se prijepodne a polaznici mogu odabrati: škole stranih jezika (engleski, njemački, talijanski te za strane polaznike hrvatski), art grupe sa slikarskim, modelarskim i scenografskim programima te izradom nakita i suvenira. Plesni studio bavi se školom plesa i scenskom koreografijom, filmski program uključuje izradu scenarija, glumu, korištenje kamere, montažu, film i fotografiju. U sportskom kampu treniraju se nogomet, rukomet, odbojka, košarka, vaterpolo, plivanje, trčanje...

Boravak u Campu Eklata uključuje smještaj na bazi punog pansiona, jedan od programa, ulazno i završno testiranje, literaturu, pomagala, rekvizite i diplomu, edukativne aktivnosti, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, školu plivanja za neplivače, boravišnu pristojbu i pripadajući PDV.

Taekwondo kamp sa sestrama Zaninović
Ove godine polaznicima se pruža mogućnost da provedu šest nezaboravnih dana u društvu sestara Zaninović trenirajući taekwondo s vrhunskim trenerima Taekwondo

kluba Marjan. Organizatori su Taekwondo klub Marjan u suradnji s agencijom Eklata. Plan i program osmišljen je kao idealna kombinacija treninga, druženja, odmora, kupanja i uživancije. Treninzi se odvijaju u jutarnjim satima u klimatiziranoj dvorani Hostela Eklata, na tatani podlozi pod budnim oko trenera TKD kluba Marjan.

Avantura
Od ove godine zaljubljenici u aktivni odmor će pod supervizijom voditelja sudjelovati u aktivnostima kao što su kayaking & snorkling, streličarstvo, biciklizam, rolanje, trecking… Program je namijenjen isključivo djeci uzrasta od 12 – 15 godina i agencija zadržava pravo selekcije polaznika po zaprimljenoj prijavi.

Sigurnost
Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva. O njihovu zdravlju brine zdravstveno osoblje ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

Zabava
Poslijepodne se odmora, kupa, prati video fest, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra glazba, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. Disco fever, Zlatna groznica, Afrička noć, Jadranski susreti, izbor simpatičnosti... noćno kupanje!

Uz sve navedeno svim polaznicima besplatno su na raspolaganju svi cool sadržaji Hostela Eklata – Kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis, pikado,…

Poruka mladima je da planiraju svoj ljetni odmor. Potrudite se u školi ostvariti najbolje rezultate. Šarmirajte roditelje. Uštedite koju kunicu džeparca i eto vas na nezaboravnom ljetovanju s brojnim hrvatskim i europskim vršnjacima.

Više o svemu na www.eklata.com

Želite prijaviti greške?