Želja za slatkim

Baš biste nešto slatko, ali bojite se kalorija? Ne brinite, evo rješenja

kolač
Foto: Thinkstock
1/2
23.02.2014.
u 17:00

Ovaj sjajni napitak biljnog je podrijetla, ne sadrži laktozu, umjetne zaslađivače i aditive, a okus mu je nevjerojatno bogat i kremast

Vjerojatno ste se nekad upitali na koji način se prelijepe manekenke poput Mirande Kerr bore sa svojom željom za slatkim. One koriste proizvode kao što je Coyo jogurt od kokosovog mlijeka.

Ovaj sjajni napitak biljnog je podrijetla, ne sadrži laktozu, umjetne zaslađivače i aditive, a okus mu je nevjerojatno bogat i kremast.

Foto: pixabay

Proizvodi od kokosa postali su posljednjih nekoliko godina sinonim za zdravlje i dobar izgled zahvaljujući svojim hranjivim sastojcima, a istovremeno zadovoljavaju potrebu za slatkim. Ako putujete u neki od svjetskih centara, Coyo jogurt možete naći u prodavaonicama zdrave hrane kao što su Whole Foods, Planet Organic i John Lewis Food Halls.

>>Znate onaj osjećaj kada 'morate pojesti nešto slatko'?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije