Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas pod tušem

Britanki ispala kosa nakon prvog pranja novim šamponom Pantene

pantene
15.02.2010.
u 16:36

– Dok sam pod tušem ispirala šampon, osjetila sam da mi kosa ispada. Tek kada sam protrljala kosu ručnikom i pogledala se u ogledalo, shvatila sam kolika je šteta.

Slap duge i prekrasne kose na reklamama za preparate za kosu mami uzdahe gledatelja. Tako je reagirala i 19-godišnja Britanka Sophie Peppercorn koja nije ostala imuna na Panteneovu reklamu za šampon koji obećava zdravu kosu u samo deset dana pa ga je odlučila isprobati. Već nakon prvog pranja ostala je zapanjena, ali ne ljepotom nego količinom kose koja je otpala i ostavila je proćelavu!

– Dok sam pod tušem ispirala šampon, osjetila sam da mi kosa pada. Tek kad sam protrljala kosu ručnikom i pogledala se u ogledalo, shvatila sam kolika je šteta. Nekoliko centimetara kose slomilo se u korijenu – ispričala je za Daily Mail Sophie, koja je nazvala Pantene, a ponudili su joj vaučer vrijedan 40 kuna kao ispriku. Sophie je na internetu pronašla mnogo žena kojima je kosa ispala u sličnim okolnostima, a trenutačno na posao odlazi s vlasuljom. Bočica spornog šampona Pantene vraćena je na analizu.

Glasnogovornik Procter and Gamblea (tvrtke koja proizvodi Pantene) rekao je kako je sigurnost klijenata na prvom mjestu i kako je šampon siguran za upotrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:27 15.02.2010.

Bit će da su u toj poznatoj kovačnici otrova i ostalih drangulija zamijenili naljepnice na šamponu i tekućini za depilaciju...

DU
Deleted user
14:49 16.02.2010.

To se isto događalo prije nekih deset godina u EU je bila povučena velika količina tog šampona jer su u njemu našli otrovne supstance a sada se vidi da uopće nisu odustali od tog da naprave sigurniji šampon nego i dalje u njega trpaju otrove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije