kolekcija koja je oduševila

Brojne poznate Hrvatice otvorile modnu proljetnu sezonu

Poznate Hrvatice i Aleksandra Dojčinović
Foto: Mario Poje
1/9
02.03.2017.
u 13:45

Početak modne proljetne sezone u Zagrebu nisu propustile Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Marija Borić, Petra Kurtela, Martina Podgorski, Tihana Harapin-Zalepugin, Romano Decker, Katarina Pentek, Žana Kožul, a u Splitu- Ana i Lucija Zaninović, Ana Čagalj, Marija i Jurica Pirić, Vjekoslava i Hana Huljić, Sonja Dvornik, Ela Bokavšek, Ivan Gaće, Danilo Vukčević te mnogi drugi.

Dugoočekivana kolekcija za proljeće i ljeto, koju je dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu, ovih je dana napokon stigla u prodaju u trgovine u Zagrebu i Splitu.

Bio je to sjajan povod da se na dvije omiljene modne adrese, u zagrebačkoj Frankopanskoj i splitskoj Marmontovoj, u nekoliko dana razmaka, okupe sve Aleksandrine dugogodišnje klijentice i prijateljice na 'Amex VIP Shopping' večerima, na kojima su se mogli kupiti najljepši komadi iz kolekcije koja je jesenas na reviji sve oduševila. Početak modne proljetne sezone u Zagrebu nisu propustile Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Marija Borić, Petra Kurtela, Martina Podgorski, Tihana Harapin-Zalepugin, Romano Decker, Katarina Pentek, Žana Kožul, a u Splitu- Ana i Lucija Zaninović, Ana Čagalj, Marija i Jurica Pirić, Vjekoslava i Hana Huljić, Sonja Dvornik, Ela Bokavšek, Ivan Gaće, Danilo Vukčević te mnogi drugi.

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, čija su glavna okosnica kontrasti koji se provlače kroz gotovo sve komade.

Foto: Mario Poje

Haljine koje je dizajnerica pripremila za ovo proljeće zadržale su, što je konstanta kada je u pitanju Lei Lou, djevojačku prpošnost i izrazitu ženstvenost, s brojnim novitetima, pri čemu su Lei Lou poklonice osobito očarane haljinama od bogatih slojeva neobrađene svile, ali i onim čipkastim, koje su ovaj put dobile neke nove ukrase. Osim toga, posljednje dvije sezone Aleksandrine su torbice i haljine dobile 'točku na i' u vidu Lei Lou cipela, koje su ovo proljeće zablistale u novom ruhu, s otvorenim prstima ili petom, a izrada od luksuzne, brušene kože čini ih savršenim modnim dodatkom s hrvatskim potpisom.

>>Nova kampanja Aleksandre Dojčinović kao prvi vjesnik proljeća

>>Nova kampanja Aleksandre Dojčinović kao prvi vjesnik proljeća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije