Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narančina kora

Bucmasta su bedra za Hrvatice – nepoznanica!

'20.11.2009., Zagreb - Hotel Esplanade. Ultratone Futura Pro Bioenergy Sistem, prezentacija jedinstvenog sistema za oblikovanje lica i tijela. To je sistem koji sjedinjuje Biopticnu svjetlost i Kromot
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
1/5
05.03.2011.
u 13:02

Ni poznate mršavice nisu lišene naslaga. Danijela Dvornik kaže da nema celulita, a Alex Grdić priznaje da ga uspješno skriva

– Volim svoje oblo tijelo – priznala je Holly Madison, Playboyeva zečica i bivša djevojka Hugha Hefnera, kojoj su zaprijetili otkazom u jednoj od predstava u Las Vegasu ako ne smršavi. Priču Holly Madison, koja se slikala tražeći da joj fotografije ne budu obrađene i retuširane, donosi američki magazin Life & Style. Otkaz kojim su joj priprijetili zato što se udebljala petnaestak kilograma bio je povod zečici da kaže: 

– Više volim imati obline nego biti bez njih. Celulit sam imala i u najmršavijoj fazi. Volim jesti i teška mi je i pomisao o tome da krenem na drastičnu dijetu. Naprosto sam luda sam za slatkišima i pomfrijem. No, malo sam pretjerala te sam se odlučila više baviti sportom. Trčim i vježbam na pilates lopti. - kaže Holly dodajući kako je upravo to dobro za borbu s celulitom. 

Ah ti zločesti objektivi ... 

A kako se Hrvatice koje često viđamo na javnim okupljanjima te su također po povećalom javnosti i na meti objektiva kamera i fotoaparata nose s problemom “narančine kore”? 

– Ne, nemam celulita, na sreću. Tako barem kažu moje kozmetičarke. A da ga kojim slučajem imam, pa učinila bih sve da ga se riješim. To je problem koji više pogađa mlađe cure, no i tada to nije ništa fatalno, već dio svakodnevnice s kojim se treba znati nositi. Prehrana je u rješavanju toga problema na prvom mjestu, treba paziti što se i koliko jede – kaže Danijela Dvornik, koja odnedavno ponosno pokazuje svoju “istesanu” liniju. 

S njom se slaže i glumica Leona Paraminski koja se, kaže, također zdravo hrani. 

– Nemam ga – kao iz puške odgovorila je na pitanje o celulitu te dodala: 

– Da se nakupi takvo što, vjerojatno bih nešto poduzela, no kako se nisam nikad susrela s tim problemom, ne znam što.Među popularnim je mršavicama čija bedra i stražnjice izgledaju savršeno, poput Nikoline Pišek i Severine Vučkovići ipak nefotošopirane slike pokazuju realnost, at a je da sve žene imaju celulit. 

Sve je to za ljude 

Manekenki Aleksandri Grdić celulit nije nepoznanica: 

– Ma imam nešto malo, nije da nemam - nasmijala se zatečena pitanjem. 

- To je problem s kojim se, više ili manje, danas susreće svaka žena, a ako ga dobro znaš prikriti, eto, prolazi. Sve je to za ljude - kaže Aleksandra.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Topgen
Topgen
14:17 05.03.2011.

Vecernji , ovakve vam teme super stoje , po mjeri , okanite se ozbiljnih tema iz politike i ekonomije. Sise i guzice DA , politika i ekonomija NE !! ( vas novi logo )

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
15:31 05.03.2011.

Debele,te pogotovo stare žene treba bacati u aktivne vulkane. Danas imaju toliko mogućnosti da se zdravo hrane i fizički aktiviraju,ali one samo jedu i jedu i jedu i jedu i jedu... Promatrajte jednom kako to izgleda kad žena jede meso.Smučiti će vam se...

SC
Scorpio
14:26 05.03.2011.

Opet lazu, sam prije nekoliko dana kazu da sve vise hrvatica ima celulita i da su debele. Istina je, pogledajte malo tko i kako seta pored vas na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije