Tražena atrakcija

Catch the Moment: Učinite svaki događaj nezaboravnim uz Photo Booth!

Photo Booth
Foto: Tomislav the Creator
1/11
01.10.2024.
u 10:02

Planirate vjenčanje, rođendan, korporativni event ili neku drugu posebnu priliku? Ako želite podići zabavu na višu razinu i stvoriti uspomene koje će gosti ponijeti sa sobom, pravi odgovor je Photo Booth! Upravo su mladi poduzetnici Alen Hutinović i Denis Špiljak s vizijom stvaranja zabavnijih i opuštenijih događaja prije godinu i pol osnovali svoju tvrtku Catch the Moment. Njihova misija? Učiniti svaki događaj posebnim i nezaboravnim.

“Imali smo želju obične trenutke pretvoriti u nezaboravne uspomene i odmah smo znali da je to moguće uz Photo Booth uređaje”, ističu mladi poduzetnici koji s odmakom od svojih početaka danas grade uspješnu priču s kojom su prošli cijelu Hrvatsku.

“Iza nas je preko 250 evenata gdje smo uvijek bili tražena atrakcija. Super je bilježiti ljude u veseloj atmosferi i stvoriti im mogućnost da svoje uspomene podijele s prijateljima ili ponesu kući”, zaključuju Alen i Denis.

Foto: Tomislav the Creator

Što je to Photo Booth?

Interaktivni uređaj za fotografiranje i snimanje videozapisa, opremljen je kamerom i vrhunskim osvjetljenjem, a gostima omogućava da se opuste, zabave i stvore nezaboravne uspomene. No, osim dobre zabave ono što je vrijedno je stvaranje trenutaka kojih će se svi rado sjećati, ali i koje vaši gosti mogu odmah podijeliti na društvenim mrežama ili ponijeti fotografiju kao trajnu uspomenu.

Uz široku ponudu različitih vrsta Photo Booth uređaja, svaki event možete prilagoditi svom stilu i tematici:

Mirror Photo Booth – Veliko interaktivno ogledalo s ekranom osjetljivim na dodir i hrpom zabavnih rekvizita. Ovaj uređaj omogućuje gostima da poziraju i stvaraju urnebesne fotografije koje će pamtiti zauvijek. Idealan je za svadbe i rođendane, pružajući glamurozan i zabavan element vašem događaju.

Foto: Ustupljena fotografija

Audio Booth – Savršeno za snimanje glasovnih poruka! Gosti mogu ostaviti smiješne ili emotivne poruke mladencima, slavljenicima ili domaćinima događaja. Ove uspomene zasigurno će izmamiti osmijeh i godinama kasnije.

360 Video Booth – Fenomenalan uređaj za one koji žele snimati jedinstvene videozapise za Instagram ili TikTok. Gosti staju u sredinu dok kamera snima iz svih kutova, stvarajući cool, fancy ili smiješne snimke koje će oduševiti sve na društvenim mrežama.

Retro Photo Booth – Ovaj vintage šarmer dolazi s rekvizitima, pozadinama i guest bookom. Klasičan je izbor za one koji žele printati fotke na licu mjesta i oduševiti goste starinskim šarmom.

Zašto unajmiti Photo Booth?

Osim što podiže razinu zabave, Photo Booth stvara trajne uspomene koje vaši gosti mogu ponijeti kući ili odmah podijeliti s prijateljima online. Alen i Denis, sa svojim timom iz Catch the Moment, pravi su stručnjaci za kreiranje nezaboravnih iskustava. Svaki njihov kutak na vašem događanju postaje epicentar zabave, gdje se stvaraju i bilježe najljepši trenuci.

Foto: Ustupljena fotografija

Popularni termini brzo se popune!

Ako želite osigurati Photo Booth za svoj event, ne čekajte! Termini za najam brzo nestaju, stoga rezervirajte što je prije moguće kako biste osigurali dostupnost na željeni datum.

Učinite svoj događaj posebnim, zabavnim i nezaboravnim – Catch the Moment pružit će vašim gostima priliku zabilježiti najbolje trenutke!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije