intervju

Christina Aguilera: Kritike o izgledu su buka koju ne slušam

christina aguilera (1)
marie claire
11.01.2012.
u 15:04

Nakon teške godine u kojoj se razvela od supruga, doživjela debakl na glazbenim i filmskim ljestvicama te bila uhićena, Christina časopisu Marie Claire priča o odnosu prema tijelu i medijima

Christina Aguilera, i dalje najpoznatija po svom prvom hitu "Genie in a Bottle", imala je teških nekoliko mjeseci.

Početkom 2010. zatražila je razvod od supruga, glazbenog producenta Jordana Bratmana, s kojim je bila pet godina. Nekoliko mjeseci kasnije, album "Bionic" proglašen je razočaravajućim, a film "Burlesque", u kojem je glumila glavnu ulogu uz Cher, kritičari su pokopali.

No, to nije bio kraj – na Super Bowlu imala je čast pjevati američku himnu, čiji je tekst uspjela zaboraviti. I samo mjesec dana kasnije, tijekom izlaska s dečkom Mattom Rutlerom, uhićena je zbog remećenja javnog reda i mira.

– Bila je to teška godina. Kao da razvod nije bio dovoljno stresan, još mi se dogodila hrpa loših stvari. Takvo što teško je podnijeti, no situacija je 58 milijuna puta teža kada ste slavni i stalno pod mikroskopom. Ali, očvrsnula sam nakon te teške godine – prisjetila se Christina u intervjuu za Marie Claire, čiju naslovnicu za veljaču krasi.

No, kritike nisu posustale. U posljednje vrijeme tabloidi je progone zbog tjelesne težine. No, Christina na to ne obraća pažnju.

– Imala sam dobrih dana, imala sam loših, prošla sam kroz svaku fazu ovog posla. Bila sam premršava, bila sam deblja. Kritizirali su me zbog izgleda, koliko god vaga pokazivala. To je samo buka koju ne slušam. Volim svoje tijelo. Dečko obožava moje tijelo. Sin mi je zdrav i sretan, i to je jedino što mi je bitno – otkrila je u intervjuu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije