je li pretjerala?

Dečko ju je prevario pa se odlučila osvetiti na neobičan način: U rijeku je bacila - pepeo njegove majke!

TikTok
08.06.2022.
u 12:30

Iako se ona osjećala bolje, mnogi su komentirali da je to ipak korak previše.

Svatko tko je u vezi bio prevaren zna koliko je to bolno, a mnogi su mislili i da će im osveta pomoći prežaliti nevjernog partnera. I premda je najbolja osveta zapravo nastaviti sa svojim životom i uživati bez njega, neki svejedno smišljaju kreativne načine da vrate 'milo za drago'.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Jedna je žena zbog toga postala viralna na društvenim mrežama gdje je otkrila što je učinila nakon što je saznala da ju je partner prevario. 

U njenom se videu, koji je u samo četiri dana prikupio više od 6,2 milijuna pregleda, pokazuje žena koja hoda prema ogradi mosta. Dok gleda u rijeku koja teče ispod, ona podiže bijelu urnu i prosipa pepeo u vodu.

@starringsaraa Did she take it too far ? 😳😳😳😳😳 smh #relationshipgoals ♬ I Get Crazy - Scritchmatic

"Prevario me pa sam pepeo njegove majke bacila u rijeku!", objasnila je u videu.

Dok čestice pepela još lebde po zraku, ona spusti urnu, baci još jedan pogled prema rijeci, pa obriše ruke i ode, prenosi The Sun.

A iako joj je to možda i donijelo neko zadovoljstvo, korisnici na društvenim mrežama nisu bili oduševljeni pa su, glavnom šokirani, komentirali da je bacanje pepela od bivše svekrve ipak korak previše.

"Sestro, malo si ipak pretjerala, zar ne?'', glasio je jedan od komentara, dok je jedna korisnica dodala: “I to je njoj pobjeda?"

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
13:24 08.06.2022.

Ok ako je ljuta na njega ali zasto bacati pepeo njegove majke.mogla je to na drukciji nacin

JC
Jcsu
18:47 08.06.2022.

Treba ju udavit .

Avatar Tombstone
Tombstone
19:40 08.06.2022.

Kaj sve ljudi nebuju izmislili za 5 minuta "slave" na drustvenoj mrezi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije