Sretni dobitnik

Djed iz Slavonije osigurao svojoj obitelji Palladio garnituru u vrijednosti 27.000 kn

palladio
05.09.2016.
u 12:57

Časopis o uređenju doma Living i salon namještaja Palladio su u mjesecu svibnju odlučili iznenaditi nekog od vjernih čitatelja prekrasnom garniturom vrijednom nevjerojatnih 27.000 kn. Sudjelovati su mogli svi koji su do 12. lipnja kupili časopis Living, te poslali nagradni kupon na navedenu adresu.

Izvlačenjem kupona nagrada je pripala gospodinu Franji Mezaku iz Feričanca. Uz g. Franju, modernoj garnituri posebno su se obradovali mlađi članovi obitelji, snaha i sin, koji nam je veselo zahvalio i rekao da si ovakvu garnituru ne bi mogao sam priuštiti.

Uz garnituru vrijednu 27.000 kn, salon Palladio se pobrinuo i za isporuku garniture u Slavoniju te za montažu iste. Članovi obitelji su s osmjehom dočekali dostavljače i pomogli pri unosu garniture u svoj dom.

Radi se o garnituri Landscape, vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna. Ova garnitura napravljena je u ekskluzivnoj koži "Africa chai". Kao i sve Palladio garniture, i ova je napravljena od masiva bukve, sušene na 8% i blago parene da bi se drvo umirilo. Za ispunu se koristi najfinije pačje perje, a sve je oblikovano rukama vrhunskih majstora kako bi ovi komadi namještaja oplemenili Vaš prostor.

Velika snaga branda Palladio je upravo odnos cijene i kvalitete. Radi se o namještaju srednjeg i visokog kvalitativnog ranga, suvremenog dizajna koji ima odličan omjer cijene i kvalitete. Još jedna velika prednost branda Palladio je ta što klijent može birati između više stotina materijala, različitih dimenzija, čak i konca kojim se njegov novi komad namještaja šije.

Posjetite Palladio salon namještaja u Zagrebu, na adresi Branimirova 173, Zagreb. Očekuje Vas 1200 metara velika oaza kvalitetnog i dizajnerski osvježavajućeg namještaja. Osim garnitura, u ponudi ovog salona mogu se pronaći i kreveti, taburei, fotelje, sofe, klub stolići, blagovaonski stolovi i stolice, police, komode, ormari, komadi za dnevni boravak i, naravno, dekori poput jastučića.

Čestitamo sretnoj obitelji, a vas pozivamo da i dalje pratite naše nagradne igre, možda sljedeću vrijednu nagradu osvojite baš Vi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije