Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Djeveruše izazvale žestoku raspravu: Odrezale su svoje duge haljine tijekom vjenčanja!

Tik Tok
04.04.2023.
u 13:30

Dok su one očigledno bile oduševljene rezultatima, sudeći po službenim slikama na kojima plešu s mladenkom na domjenku, nekim korisnicima Tik Toka baš se i nije svidjela ta ideja

Skupina djeveruša izazvala je žestoku raspravu nakon što su ispričale kako su uzele škare i počele svoje haljine rezati usred vjenčanja svoje prijateljice. Djeveruša Emma je na TikToku podijelila video sebe i ostalih djeveruša koje su odlučile skratiti svoje duge, rumeno ružičaste haljine, napisavši u naslovu: "Kada su sve djeveruše odlučile da ćemo skratiti svoje haljine nakon ceremonije."

Video je ubrzo prikupio više od 12 milijuna pregleda, a korisnici su bili podijeljenih mišljenja. Dok su one očigledno bile oduševljene rezultatima, sudeći po službenim slikama na kojima plešu s mladenkom na domjenku, nekim korisnicima Tik Toka baš se i nije svidjela ta ideja, piše The Sun.

@emma.league I will post photos upon request 😂 #weddingtiktok #AXERatioChallenge #weddingdayvibes #weddingdayfun #bridesmaidsdresses #bridesmaidsdress #bridesmaids #bridesmaidsgifts #bridesmaidsmovie ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 "To je apsolutno idiotski", oštro je napisao jedan korisnik. "Zašto jednostavno nisu kupile još jednu haljinu za poslije? Kakvo sramotno rasipanje. Mogle su ih prodati i donirati novac", komentirala je druga korisnica. "To je prilično odvratno. Nepoštivanje mladenke. Bila bih ljuta na njenom mjestu", dodala je treća osoba.

No, neki korisnici bili su oduševljeni njihovim potezom. "Obožavam ovo. Imam toliko beskorisnih haljina za djeveruše koje samo stoje u ormaru i nisu nošene.", komentirala je jedna korisnica. "Ovo je zapravo tako sjajna ideja", dodala je druga. "Haljine sada izgledaju tako lepršave i jako udobne. Uz to izgleda i kao da ste se zabavile!", glasio je još jedan komentar. 

Mnoge je zanimalo kako je mladenka reagirala na njihovu transformaciju haljina pa je djeveruša, koja je objavila originalni video, odgovorila drugim videom u kojem je pokazala kako se svi zajedno zabavljaju na plesnom podiju, a mladenka ne izgleda niti malo ljutito. Dapače, u korisnici su u komentarima primijetili kako je njezina reakcija bila u potpunosti pozitivna. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije