Nije znala

Djevojčica (15) je mislila da ima reakciju na laktozu, a onda je doznala šokantne vijesti

Borna Jaksic/PIXSELL
10.08.2024.
u 16:23

Ova tinejdžerica je bila šokirana kada je saznala da je trudna sa samo 15 godina, nakon što je prvo mislila da pati od intolerancije na laktozu.

Djevojčica, sada 16-godišnjakinja, zatrudnjela je dok je još bila u školi, piše The Sun. Često se osjećala bolesno i umorno ujutro, a svoje probleme je pripisivala intoleranciji na mliječne proizvode. Međutim, kako su se mučnine nastavile, njoj i njenom dečku postalo je očito da je zapravo trudna. “Uopće nisam mislila da sam trudna. Osjećala sam se loše i bila stalno umorna i mislila sam da se to događa jer jedem puno mliječnih proizvoda, a oduvijek sam imala intoleranciju na laktozu.”

Pohađala je privatnu kršćansku školu i imala odlične ocjene, pa je šokirala svoje prijatelje i obitelj kada je otkrila da će postati majka. Tinejdžerica iz Santa Cruza u Kaliforniji, oduševila se idejom o majčinstvu jer je to bilo nešto što je oduvijek željela, čak i ako je došlo ranije nego što je očekivala.

VEZANI ČLANCI: 

Zabrinuti zbog reakcije svoje obitelji, konačno su skupili hrabrost da otkriju veliku vijest. Odlučila je prvo reći svojoj baki, čekala je dok nije izašla iz kuće i poslala joj poruku. Kako bi bila sigurna, baka je odmah otišla u trgovinu i kupila joj test, koji je ispao pozitivan. Iako je prvotna reakcija obitelji bila razočaranje, par je bio potaknut da postanu odgovorniji i dobili su priliku pokazati se.

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč brizi njenog dečka oko toga kako će reći svojim roditeljima, oni su ih podržali jer je njegova majka sama prošla kroz trudnoću u tinejdžerskoj dobi. Prijatelji su odlučili organizirati zabavu otkrivanja spola za par, na kojoj su saznali da će dobiti dječaka. Ona kaže: “Bila sam s dečkom otprilike godinu dana u tom trenutku. Moj dečko je već posumnjao da sam trudna, a ja, s druge strane, nisam. Ja i beba smo sjajno.

'Ostala sam trudna s drugim muškarcem tijekom putovanja s prijateljicom, suprug ništa ne zna'

Ključne riječi

Komentara 11

QR
qrcode
17:17 10.08.2024.

Hoće to laktoza tako.... jajoza isto... kurcoza pogotovo....

MA
malena1983
20:05 10.08.2024.

Poanta priče je da je sasvim normalno postati majka sa 16 godina?

Avatar Tombstone
Tombstone
23:08 10.08.2024.

Djevojcica samo u EU I Sjevernoj Americi ali samo ako je bijela. U cijelom ostalom svijetu je zena. Zato I izumiremo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije