tvrdi da je zaljubljena

Djevojka (21) ima dečka od 54 godine: 'On mi kupuje sve što želim, ali nisam s njim zbog novaca'

Instagram
08.10.2021.
u 15:30

Par je prvi put izašao u javnost kada je Nicole u kolovozu 2020. objavila njihovu fotografiju na društvenim mrežama, a tada su već godinu dana bili zajedno.

Nicole Downs (21) iz Michigana stekla je popularnost na društvenim mrežama dijeleći videozapise o njezinom životu s 33 godine starijim dečkom Michaelom (54).

Naime, kako piše The Sun, Nicole redovito objavljuje o svom raskošnom životu koji je započeo kada je upoznala Michaela - jer joj on kupuje sve što ona poželi i obasipa ju raznim darovima.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Njihova kupovina kreće se od dizajnerskih torbi, poput torbi Louis Vuitton, do kupnje odjeće iz popularnog high street dućana, Forever 21. Osim toga, platio je sve njezine plastične operacije, poput botoksa, injekcija usana, a nedavno i brazilskog podizanja stražnjice.

Par je prvi put izašao u javnost kada je Nicole u kolovozu 2020. objavila njihovu fotografiju na društvenim mrežama.

"Dakle, nikada nisam objavila fotografiju mene i dečka s kojim sam već duže od godinu dana - od 20.10.18. Otkad smo se upoznali, bili smo nerazdvojni, ali nisam ga objavljivala zbog naše razlike u godinama i nisam se htjela nositi s negativnošću drugih ljudi, ali ovo je moj život i radim ono što me čini sretnom", napisala je u objavi.

Nažalost, na svojim je društvenim mrežama dobila brojne negativne komentare, a mnogi su tvrdili da je s njim samo zbog novca. Od tada, Nicole na društvenim mrežama objavljuje razne šaljive videe u kojima pokazuje kako traži Michaela za novac.

U jednom TikToku priznala je da ga je "koristila za novac" i da je bila "previše lijepa za rad", čime je dodatno utvrdila mišljenje brojnih korisnika. Ipak, otkrila je kako se želi udati za njega i provesti ostatak života zajedno.

Top 20 najboljih svjetskih destinacija: Hrvatska se našla na ljestvici!

Komentara 18

Avatar Zgubider.
Zgubider.
20:46 08.10.2021.

"...Osim toga, platio je sve njezine plastične operacije, poput botoksa, injekcija usana, a nedavno i brazilskog podizanja stražnjice. ..."___Ustvari joj je samo trebao platiti liposukciju...

MO
modovisisajteMaraschino
22:22 08.10.2021.

Bolje da je plastičnu lutku kupio nego što ulaže u botox, plastiku i luksuzne stvari. Kad ostane bez para ode ona drugome.

MI
mislimdakleznam
00:29 09.10.2021.

Ha ha, pa on izgleda bolje od nje. Meni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije