PROMO

Dolazi vrijeme zaljubljenih i karnevala!

Sunčani odmor
Foto: Sunčani odmor
1/3
PR
Autor
PR članak
27.01.2014.
u 08:30

Ne znate što pokloniti dragoj osobi za Valentinovo? Željni ste ludiranja i maskiranja?
Ove godine pripremite se za nezaboravan provod u veljači!

Najljepši poklon koji možete dati nekoj osobi zasigurno je zajedničko romantično putovanje koje će Vaš partner/ica pamtiti cijeli život. Oduševit ćete se prekrasnim putovanjem u Rim gdje će Vas zavesti raskoš i ljepota Bologne, Vatikana i Oriveta a za njega ćete morati izdvojiti 1.390kn za 4 dana. Od putovanja autobusom još imate na odabir valentinovo u Pragu, 4 dana za 950kn. Od zrakoplovnih putovanja nude se valentinovo u Istanbulu i naravno u romantičnom Parizu. Svakako obratite pažnju i na ponudu vikend putovanja na našoj obali.

Od sjevera do juga, od Rijeke do Dubrovnika pripremaju su lude karnevalske fešte. Smotra zvončara, karnevalske povorke, maškarani balovi, utrke. Neki ga nazivaju „Mesopustom“, neki „Fašnikom“, neki „Karnevalom“, a najviše ga doživljavamo kao 5. godišnje doba – doba u kojem stavljamo maske, zaboravljamo na svakodnevicu, zabavljamo se, opuštamo, ali i slobodnije i „bez dlake na jeziku“ reagiramo na život oko nas. Od karnevalskih putovanja očekuje nas mnoštvo poslastica. Svakako preporučamo karneval u Nici, gdje ćete imati priliku prisustvovati u večernjoj karnevalskoj povorci „Parada svjetlosti“ a kada ste već tamo posjetit ćete i Cannes i Monaco. Za ovo 4.-dnevno putovanje potrebno je izdvojiti 1.690kn. Od karnevala oduševit će Vas i karneval u Veneciji i Veroni.

Zamaskirajte se i pobjegnite od stresa i svakodnevice.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?