Brak na brzaka

Dolores ponovno šokira: "Mom mužu Josipu i meni je jako lijepo"

dolores lambaša
Luka Klun/VLM
Autori: vp/VLM,
13.10.2009.
u 21:31

Atraktivna šibenska glumica ponovno je u središtu pozornosti nakon što je Josipa Radeljaka Dikana s kojim je od ljetos u vezi javno proglasila svojim mužem.

Sudeći po najnovijim informacijama o tajnoj prošlosti glumice Dolores Lambaše koja je u utorak na konferenciji prije premijere filma “Vjerujem u anđele” Josipa Radeljaka “zavodljivo” nazvala svojim mužem, privatni život popularne Šibenčanke mogao bi poslužiti kao dobar scenarij za neku hollywoodsku melodramu.

- Mom mužu Josipu i meni je jako lijepo, papamo smokvice, dobro živimo i putujemo. Nikad nisam bila sretnija nego sada, premda to mnoge muči i mnogima smeta - rekla je Dolores.

Tjednik Arena je u utorak objavio šokantno svjedočanstvo bivše glumičine prijateljice Marine P. na što je reagirao i sam Josip Radeljak.

- Nedjeljko je na recepciji pozvao Dolores i Mirjanu sa strane, potiho je s njima razgovarao nekoliko minuta, a kasnije je u pratnji dvojice prijatelja otišao na hotelsku terasu popiti piće. Dolores i Mirjana otišle su svaka u svoju sobu, činilo se na spavanje.

Nedugo zatim prema sobama su iz našeg društva pošla dvojica mornara - crnac i bijelac - riječi su tajanstvene prijateljice koja je otkrila Doloresinu skrivanu trogodišnju vezu s hendikepiranim dilerom droge i oružja Nedjeljkom Šulekom. Da je cijela priča istinita, slučajno je potvrdio i sam Radeljak riječima:

- Ne napadajte mladu damu za nešto što se dogodilo prije deset godina. Pa ja sam u svojoj mladosti radio gore stvari.

Ključne riječi

Komentara 17

VI
visio
07:24 14.10.2009.

Moram priznati da sam jako umoran od ovakvih natpisa u nekad dobrim novinama! Zašto se čudite što Vam naklada pada, pa jel ostao koji novinar da zna istraživati, pisati, riješavati afere, probleme, zanimati se za ikoga ili za išta??? Jadno dragi moji urednici Većernjeg lista, zbilja jadno!

DO
doktorica
13:47 14.10.2009.

Bit će repriza bacanja prstena.

DU
Deleted user
06:27 14.10.2009.

A jbg. Kad su joj veze sa matorcima jedini način da o njoj pišu novine. Po ulogama je baš i ne pamte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije