Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio mnoge

Dubrovačkoj mladenki odletio veo i zakačio se za zid: Hrabri mladić popeo se da ga spasi!

Instagram/@mihocistudios
04.06.2024.
u 14:30

Mladiću koji je spasio mladenkin veo svi su pljeskali

Na jednom vjenčanju u Dubrovniku dogodila se nezgoda. Naime, vjetar je mladenki odnio veo, koji se zatim zakačio visoko na zid. Srećom, mladenka je ipak uspjela vratiti svoj veo.

Na snimci objavljenoj na Instagram stranici @mihocistudios vidi se kako su se gosti brzo organizirali kako bi spasili veo. Jedan muškarac tako se popeo na zid, dok su ga drugi pridržavali za noge.

Nakon što se mladić spustio sa zida s velom u rukama, gosti su mu sretno pljeskali, a on je veo predao mladenki koja ga je zahvalno zagrlila. 

Društvenim mrežama odmah se proširila snimka te je oduševila i nasmijala mnoge korisnike. "Ovo su trenuci za pamćenje", pisao je jedan korisnik. "Kakva akcija, svaka čast", komentirao je netko drugi. "Heroj", hvalio ga je još netko. "Pravi vitez", glasio je još jedan komentar. "Ovo bi se meni dogodilo kada bih se udavala", komentirala je jedna korisnica. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:16 04.06.2024.

"Na jednom vjenčanju u Dubrovniku dogodila se nezgoda. Naime, vjetar je mladenki odnio veo... Srećom, mladenka je ipak uspjela vratiti svoj veo." Ovakav uzbudljiv stil pisanja imao je i Pero s kojim sam dijelio klupu u 5. C. osnovne škole. Pero je uvijek imao peticu iz jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije