Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima li nade?

Evo zašto su neke djevojke same iako su u stalnoj potrazi za srodnom dušom

Single žena
Foto: Thinkstock
07.02.2014.
u 21:00

Svakoj ženi dogodio se barem jedan kreten u životu, a nedavno povrijeđene žene često misle da nema dobrih tipova

Neke djevojke jednostavno vole biti same, bez partnera, dok druge uporno traže srodnu dušu, a nikako je ne nalaze. Stručnjaci objašnjavaju zašto su neke djevojke same, iako su u stalnoj potrazi

PATNJA ZA BIVŠIM

Neke osobe pate za bivšim. Zato ne mogu ostvariti vezu. Nikada si ne trebate postavljati pitanje hoće li vam nova veza uništiti šanse za pomirenje. Ako patite za bivšim ili mislite na nekog koga niste osvojili, niste potpuno uključeni u novu vezu, što je nepošteno prema partneru.

ZAUZETI

Sviđaju vam se zauzeti momci. Ne odustajete, ali kad stupite u vezu, shvaćate da ste ga previše idealizirali jer se činilo da ga ne možete imati i veza tada počinje ići nizbrdo.

LOŠE MIŠLJENJE O MUŠKARCIMA

Svakoj ženi dogodio se barem jedan kreten u životu, a nedavno povrijeđene žene često misle da nema dobrih tipova i da su svi isti. Ako imate i prijateljicu koja dijeli taj stav s vama – nema ništa od uspješne veze.

VOLITE SAMOĆU

Subota navečer u pidžami i s filmovima je zabavna, ali ako to postane sav vaš društveni život, dugoročno nećete imati koristi. Lako je zatvoriti se u sobu i patiti uz ljubavne filmove pitajući se hoće li vas ikada pronaći ljubav, no to je definitivno nešto što bi trebalo izbjegavati.

>>Ako ga ne želite izgubiti, ovo ne smijete izgovoriti!

>>Kakav treba biti idealan dečko? Pročitajte njihova pravila
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije