Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNATE LI

Evo zašto opremu za dom i uređaje kupovati online

Pevex
Foto: Shutterstock
1/4
24.09.2023.
u 08:00

Online kupnja je zasigurno najbrži način da dobijete što vam je potrebno u najkraćem mogućem roku, pogotovo ako ste krenuli u ambiciozno uređenje svoga životnog prostora.

Da bismo vam olakšali muku, odlučili smo provjeriti kako to izgleda u Pevexovom web-shopu, i oduševili se ponudom i pogodnostima na koje smo naišli.

Razmišljate li o kompletnome uređenju svoga doma ili samo blagome osvježenju interijera, zasigurno ćete prvo posegnuti za istraživanjem interneta. Jer, u današnjem, digitalnom svijetu kupovina potrebnih stvari za kućanstvo, bez obzira bila riječ o tanjurima ili kućanskim aparatima, nadišla je fizičke granice. Nije važno živite li u velikom gradu, prigradskom naselju ili ste za svoj dom odabrali neko mirno mjesto u prirodi – ako imate dostupnu internetsku vezu, možete naručiti i kupiti što god zaželite i na daljinu, da proizvod uopće niste vidjeli, doznati baš sve o njemu.

I jako dobro to znaju Hrvati jer nas čak 75 posto kupuje online i dobro je upoznato s frazom “vrijeme je novac”. Zašto trošiti vrijeme i gorivo na obilaske dućana i gužve po cestama i shopping centrima? Još kada sve za svoj dom, s najboljom ponudom možete pronaći na Pevexovom web-shopu, uštedjeli ste i vrijeme i gorivo i svoje živce.

Od kupaonice do vrta

Sve na jednome mjestu? Upravo tako, ponukani ovim pitanjem, i mi smo odlučili provjeriti Pevexovu “svestranost”. Nismo se razočarali, dapače, našli smo se u čudu pred širokim izborom svega što bi nam bilo potrebno da iz nule želimo urediti svoj dom. Od unutarnjih i vanjskih pločica do sanitarija i kupaonskog namještaja, do namještaja za blagovaonicu, dnevni boravak i spavaće sobe, pa čak i onih detalja, kao što su različite vrste elemenata za odlaganje i posteljine.

Naravno, kako je rasvjeta najvažniji dio prostora u kojem živimo, najveće iznenađenje bio je širok izbor rasvjetnih tijela, što svojom namjenom, što dizajnom i veličinom.

No ne morate se zadržati samo na interijerima, ako ste vlasnik vrta, terase ili čak balkončića, na Pevexovim stranicama možete pronaći vrtne garniture za sjedenje, ali i sve vrste alata potrebnih da budete uspješan vrtlar i ponosni vlasnik lijepo uređene okućnice.

Širok izbor bijele tehnike

Kada je bijela tehnika u pitanju, i ovdje smo pronašli baš sve aparate koje treba svako “pošteno” kućanstvo. Širok izbor kvalitetnih brendova perilica za rublje i posuđe, sušilica, hladnjaka, televizora pa i računala, od onih cjenovno pristupačnijih do onih za kupce dubljeg džepa.

Kod izbora tehnike, koji je stvarno širok, pomaže vam “filter” na web-shopu, u koji možete ubaciti specifikaciju proizvoda koji tražite – kao što je prihvatljiva cijena, brendovi koji vas zanimaju i, dakako, o kojem je proizvodu riječ. Ovo će vam sigurno pojednostavniti pretraživanje i suziti izbor na ono što tražite i koliko ste u mogućnosti platiti.


Foto: Shutterstock

Posebne pogodnosti 

Iz perspektive kupca, ovo je najbolji dio kod web-shopa: svaki tjedan iz Pevexa za vas u ponudi imaju sedam proizvoda koji imaju najpovoljniju ponudu kad je riječ odnosu cijene i kvalitete proizvoda. Nije samo da se “vrti” uvijek ista ponuda, nego se ona formira sezonski, prema trenutnoj potražnji kupaca, i nudi najbolje iz asortimana Pevexa.

Doznali smo da se možemo učlaniti i u Pevexov klub vjernosti, gdje dobivamo pristup brojnim pogodnostima koje možemo koristiti prilikom kupovine na pevex.hr te u svim PEVEX prodajnim centrima. Naravno, pogodnosti uključuju povoljnije cijene, povoljnije uvjete dostave, a ekipa iz Pevexa uvijek u “rukavu” sakrije i neko ugodno iznenađenje za svoje vjerne kupce. Kao članovi Kluba vjernosti, dobili smo i svoje PEVEX KLUB kartice, i fizičke i virtualne. Ono što je sigurno velika prednost jest činjenica da možemo njima kupovati robu široke potrošnje koja je znatno povoljnija.
 

Pevex web-shop pružio nam je jedinstveno iskustvo online kupnje jer svoju smo narudžbu dobili direktno na kućnu adresu, a i plaćenu svotu “razvukli” smo čak na 36 rata, bez ikakvih kamata i naknada. Savršeno!

Sadržaj donosimo u suradnji s Pevexom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije