Solariji nisu u modi

Filmske i pjevačke zvijezde predvodnice trenda bijele puti

Nicole Kidman
Reuters
08.06.2010.
u 15:00

Australska glumica Nicole Kidman (42) ima besprijekornu alabastrenu kožu. Njena prijateljica Naomi Watts otkriva kako Nicole ni cestu ne prelazi bez šešira na glavi.

Bijela je put opet u modi zbog brojnih upozorenja o štetnosti dugotrajnog izlaganja suncu. Donedavno su se filmske i pjevačke zvijezde natjecale koja će biti tamnija, a sada su upravo one predvodnice trenda “bijele kao sir i ponosne”.

Anne Hathaway (27), zvijezda filma Vrag nosi Pradu, odustala je od brončanog tena nakon što je imala nezgodu s kremom za samotamnjenje. Objasnila je:
- Izgledala sam kao narančasta zebra, a mirisala poput javorova sirupa i nachosa.

Dita Von Teese (37) poznata je po svojoj bljedoći koja je dio njena imidža te ju je upravo zbog nje angažirao modni dizajner Jean Paul Gaultier da nosi njegove kreacije. Na festivalu u Cannesu priznala je da je donijela svoje vlastite zavjese u hotel kako bi spriječila da sunce ulazi u sobu, a na bazen je išla jedino noću.

Australska zvijezda Nicole Kidman (42) ima besprijekornu alabastrenu kožu. Njena prijateljica Naomi Watts otkriva kako Nicole ni cestu ne prelazi bez šešira na glavi. U tome je vrlo disciplinirana i to joj se isplati, jer ima savršenu kožu, poput kineske lutke.

Sophie Ellis-Bextor (31) naglašava svoju dramatičnu bljedoću i plave oči make-upom i neobičnom odjećom. Njezin joj je izgled donio ugovor sa kozmetičkim divom Rimmel.
- Mislim da bi krema za samotamnjenje bila zaista loša ideja za mene - rekla je. - Izgledala bih smiješno, tako da uopće ne želim probati. Prihvatila sam svoju bijelu kožu.

Evan Rachel Wood (22), kao plavuša ili brineta, uvijek izgleda odlično. Njena bljedoća pomogla joj je u glumi vampirskih uloga u serijama American Gothic i True Blood, kao i u osvajanju srca zaručnika Marilyna Mansona.
- Uvijek sam bila blijeda. Drago mi je što sad mogu biti otvorena u vezi s tim - rekla je.

Otkad je pjevačica Nicola Roberts (24) odustala od krema za samotamnjenje postala je ikona stila. Ona bira jarke boje odjeće ili pak odjeću boje tijela kako bi naglasila svoju bijelu kožu, radije nego da je pokuša sakriti.
- Osjećala sam se totalno neprilagođena u bendu Girls Aloud gdje su sve druge djevojke bile preplanule i lijepe, a ja sam bila ona ružna - prisjeća se Nicola.
- Pokušala sam svoju nesigurnost prikriti tako što sam postala ovisna o kremama za samotamnjenje. Ali, lažni ten mi nije pristajao.

Kelly Osbourne (25) kao ni njeni roditelji Sharon i Ozzy nikad nisu voljeli sunčanje, a Kelly voli isticati svoju bijelu put.

Cate Blanchett (41) odrasla je u Australiji te je izjavila da se tada satima "pržila" na krovu svoje kuće, namazana uljem.
- Uvijek sam žalila što nisam zgodna tamna surferica. Morala sam prihvatiti da sam bijela - rekla je Cate.

Kirsten Dunst (28) glumila je vampiricu te prigrlila svoju bijelu kožu, koju je ponosno pokazala ovaj vikend na reviji Louisa Vuittona. Nedavno je u Cannesu viđena u bikiniju, ali je očito da se štiti od sunca. Rijetko je se vidi s kremom za samotamnjenje.

Rachel Weisz (40) izgledala je zadivljujuće na američkoj premijeri svojeg novog filma Agora. Naglasila je svoju bijelu put u prekrasnoj bijeloj haljini. Objasnila je: - Uopće ne izlazim na sunce bez velikog šešira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije