Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paprena cijena

Goran Ivanišević cijenu vile u Splitu spustio za 7 milijuna kuna

tanja goran ivanišević
Grgo Jelavić/24 sata
07.01.2010.
u 21:12

Dvije godine tenisač traži kupca za luksuznu vilu na splitskim Mejama koja ima pet spavaonica, jacuzzi, teretanu, saunu, vinski podrum, terasu s trijemom...

Već dvije godine Goran Ivanišević pokušava prodati svoju ekskluzivnu vilu na splitskim Mejama. Cijena od 57 milijuna kuna previše je paprena očito i za kupce dubljeg džepa pa je naš bivši tenisač nedavno cijenu spustiti za 7 milijuna kuna, a spreman je navodno i pregovarati sa kupcima za nižu cijenu, prenose 24 sata.

Na 1560 četvornih metara nalazi se velebna vila koju je projektirao arhitekt Vjeko Ivanišević, okućnica napravljena u mediteranskom stilu, vanjski bazen, terasa s trijemom ispod koje se nalazi i zidani roštilj.

Prekrasno zdanje ima pet spavaćih soba s kupaonicama, a u donjem dijelu se nalaze bazen, jacuzzi, sauna, teretana i vinski podrum. Arhitektu Ivaniševiću jako je žao što je osvajač Wimbledona odlučio ne živjeti u tom prostoru jer ga je gradio za modernog i energičnu mladu osobu kakva je i sam Goran.

Komentara 10

Avatar jura-100
jura-100
01:07 09.01.2010.

Jel\' u cijenu uključena i Tanja? Možda se ipak netko zapikne ...

MA
malitrn
07:56 09.01.2010.

Ja ju neču kupit ni u ovom a pogotovo ne u budučem životu !! Tada ćemo imat boljih i ljepših zanimacija..Neče biti zime niti će trebati kuća da se u nju sklonimo, niti če nam išta moći naškoditi .......

TU
tupslav
23:28 07.01.2010.

Da su objavili sliku vile mozda bi je i kupija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije