Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan prosvjed

Haljinom od salate PETA poziva ljude da prijeđu na vegetarijanstvo

Peta
Pixsell
17.03.2010.
u 14:35

U središtu Londona glavna je vijest bila PETA-ina aktivistica u haljini od zelene salate.

U središtu Londona glavna je vijest bila PETA-ina aktivistica koja je prolaznike, u haljini načinjenoj od zelene salate, upozoravala na važnost vegetarijanske prehrane. Na izradu haljine zanosna je plavuša, kako kaže, potrošila čak 40 sati, a najveći joj je strah bio da je tijekom demonstracije ne napadnu ptice.

- Želim ljude upozoriti da ubijanje životinja nije nužno, da se dobro i kvalitetno, čak i zdravije, može živjeti bez životinjskih sirovina - kazala je volonterka koja je do kraja prosvjeda uspjela ostati anonima. Do kraja dana mlada je dama ostala bez salatne haljine jer je jedan od slučajnih prolaznika ponudio da će kupiti haljinu za 400 funti. Novac će donirati azilu za zaštitu životinja.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
15:08 17.03.2010.

Nestalo vragu posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije