Odmor u Hrvatskoj

Hvar i Dubrovnik ljetne su oaze slavnih

Antea Kodžoman
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/13
05.08.2014.
u 19:45

Kao i obično, Dubrovnik i Hvar dva su najzanimljivija mjesta, pa se tako Stradunom šetala Severina Vučković i s prijateljima uživala u idiličnoj dubrovačkoj večeri

Iako vrijeme opako prkosi ovogodišnjem ljetu, Jadran i dalje vrvi turistima, a u gradskim gužvama iskoče i poneka poznata lica.

Kao i obično, Dubrovnik i Hvar dva su najzanimljivija mjesta, pa se tako Stradunom šetala Severina Vučković i s prijateljima uživala u idiličnoj dubrovačkoj večeri. Pjevačica nikada ne prođe nezamijećeno, to više kada, kao što je bilo na Stradunu, odjene izazovnu kombinaciju. U ovom slučaju, pun pogodak bile su gladijatorice na petu te ležerna haljina.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Manekenka Antea Kodžoman za šetnju Hvarom odabrala je puno oskudniju kombinaciju, vruće hlačice i čipkastu majicu ispod koje se isticao bijeli kupaći kostim.

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

A na našem najrazvikanijem otoku uživa i ravnatelj kazališta Kerempuh Duško Ljuština koji vrijeme provodi sa suprugom Mirjanom.

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Da im ljubav i nakon dugo godina braka cvjeta, najbolje svjedoči to što se u šetnji drže za ruke. Hvar je ovih dana mjesto za odmor i uredniku Voguea Hamishu Bowlesu, koji je u Hrvatskoj bio i prije dva mjeseca na vjenčanju Fabiole Beracase i Jasona Beckmana.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

S Hamishom na jahti plovi slavni talijanski modni fotograf Mario Testino.

>>Severina u Dubrovniku: Provela večer u ugodnom društvu

>>Atraktivna Ecija Ivušić pokazala vitko tijelo na jahti Snježane Mehun

Komentara 1

Avatar reference
reference
22:35 05.08.2014.

za hvar ne znam ali ja ne znam jesmo li bili u istom dubrovniku, ja bio sad 5 tjedana I nijednog slavnog nisam vidjeo osim pijanih australaca. doslovno idu putem I pisaju I povracaju u isto vrijeme. tamo ispred konzuma u gruzu se ne moze uci od bugara rumuna poljaka litvanaca moldavaca.uso unutra I otiso do sireva jedna englezica kupuje 3 (Tri) fete gaude sira.od deset autobusa tamo na parkingu, 9 ih bilo iz poljske jedan iz BiH.. soferi griju gulase (poljske) na plinskim kuhalima i spavaju u prostoru za prtljagu. slijedeci cu put ponijeti kameru pa staviti na youtube. ako I ima tih takozvanih "slavnih" oni naprave djir po stradunu I bjeze na jahtu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije