Djevojka mu se smijala

'Imam jako mali penis, kad uriniram moram sjesti na školjku i ne mogu se seksati'

Shutterstock
26.08.2024.
u 20:23

Michaelu Phillipsu (36) dijagnosticiran je rijetki poremećaj nakon što je odlučio posjetiti liječnika jer se zabrinuo oko veličine svog penisa.

Dugo je bio zabrinut zbog veličine, a to stanje mu je uništavalo seksualni život, piše The Sun.  Ali umjesto da živi u sramu, Michael se nada da će oboriti Guinnessov rekord. Prosječna veličina penisa u Hrvatskoj je 14,8 centimetara. Michael, koji živi u Sjevernoj Karolini, kaže da je njegov penis manji od 2,5 centimetra. Prvi put je postao svjestan svog neobičnog stanja u srednjoj školi, kada je otkrio veličinu jednoj djevojci. Međutim, ona se nasmijala i od tada je odustao od spojeva.

Michaelovo stanje znači da ne može imati spolni odnos i mora mokriti sjedeći, a također kaže da se svaki put sjeti svog problema kad posjeti kupaonicu. Za The Sun je rekao: "Zapravo sam gledao postoji li Guinnessov rekord za najmanji penis i mogu li se prijaviti za to. Pokušavam negativno pretvoriti u pozitivno, pa ako mogu dobiti titulu, super."

VEZANI ČLANCI: 

Dodao je: "Otišao sam liječniku prije četiri ili pet mjeseci zbog zabrinutosti oko veličine penisa. Rekli su mi da postoji stanje zvano mikropenis. Uputili su me urologu. Uvijek sam znao da je malen, ali nisam znao da postoji dijagnoza za to. Glavni razlog zbog kojeg sam otišao liječniku bio je što je moj penis zapravo premalen za spolni odnos. Imao sam nekoliko iskustava sa seksom i nisam uspio, pa sam od tada prestao pokušavati izlaziti i izgubio interes."

Stanje je imalo ogroman utjecaj na Michaelovo samopouzdanje, ali još uvijek nije siguran hoće li se podvrgnuti operaciji povećanja. Kirurški zahvat za povećanje penisa može povećati duljinu i obujam. Operacija produljenja uključuje rezanje ligamenta koji drži penis blizu stidne kosti i podupire ga kada je u erekciji. Kako bi se povećao obujam, masnoća se uzima s trbuha i unutarnje strane bedara. Michael je nastavio: "Htio sam vidjeti postoji li nešto što bi se moglo učiniti da bude veći. Postoje neke operacije, ali mogle bi dodati samo oko 2.5 do 3.8 centimetra. Razmišljam o tome, ali ako je to sve što bih mogao dobiti, i dalje bih bio u rasponu mikropenisa, pa nisam siguran bi li bilo vrijedno… Još uvijek procesuiram sve i imam termine kako bih odlučio koji mi je sljedeći korak."

VEZANI ČLANCI: 

"Morate to vidjeti svaki put kad idete u kupaonicu. S ovim stanjem, odlazak u kupaonicu je još izazovniji. Ne mogu stajati dok mokrim, moram sjediti. To otežava kada ste u javnosti. Imao sam karte za NFL utakmicu, ali odete u WC i tamo su samo pisoari koje ne mogu koristiti." Ipak, ostaje pozitivan, često putuje po svijetu i dokumentira svoje posjete na Instagramu @whutzhisphaze. Trenutno ima šest planiranih putovanja po Karibima i Europi te se želi vratiti na svoje omiljeno mjesto na svijetu, Bermudu.

Ima aferu s tatom svoje prijateljice: 'Mrzim što moram to tajiti'

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
10:32 27.08.2024.

Nije on kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije