Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Westgate zadao modne izazove

Iva Balaban isprobala proljetne kolekcije LPP brendova

iva balaban
Foto: Vedran Tolić
1/9
17.03.2015.
u 17:00

Nedavno otvorenje LPP-a, poznatog svjetskog modnog lanca, okupilo je sve koji prate trendove u modi i vole izgledati besprijekorno

Reserved, Mohito, Sinsay i House četiri su nova razloga za posjet Westgateu. Nedavno otvorenje LPP-a, poznatog svjetskog modnog lanca, okupilo je sve koji prate trendove u  modi i vole izgledati besprijekorno.  U vrhunskom raspoloženju i čarima raskošne proljetne  kolekcije uživali su brojni posjetitelji, a među njima i Iva Balaban.

Bogata ponuda LPP brendova zasigurno će zadovoljiti različite modne ukuse. Reserved, koji promovira mlade i talentirane dizajnere, oduševit će modna nepca ponudom muške, ženske i dječje kolekcije.

Profinjene i prirodne Mohito kolekcije zainteresirat će sve koji žele istaknuti spoj ženstvenosti i elegancije.

Za mlađu populaciju koja voli eksperimentirati i poigravati se s modom idealan je House, dok će poznate Sinsay kolekcije omogućiti kreiranje vlastitih, originalnih kombinacija po posebnim pogodnostima.

>>Iva Balaban isprobala proljetne kolekcije LPP brendova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije