je li pretjerala?

Izbacila je sestru sa svog vjenčanja: 'Ne mogu vjerovati što je obukla'

shutterstock
16.08.2024.
u 12:30

Jedna mlada žena izazvala je brojne reakcije kada je na svom vjenčanju izbacila sestru zbog nepoštovanja dogovorene sheme boja

Jedna je žena izazvala burnu raspravu nakon što je izbacila svoju sestru s vjenčanja jer nije poštovala dogovorenu boju odjeće. Ova 25-godišnjakinja objasnila je kako su njezini roditelji posvojili njezinu sestru Jen, koja sada ima 23 godine, dok su bile djeca, i trudila se učiniti da se Jen osjeća dobrodošlom. Ipak, ubrzo je počela osjećati da je njezina sestra u svemu nadmašuje, prenosi Mirror

‘Godinama smo na svakom odmoru radili samo ono što je Jen htjela. Jeli smo gdje je ona željela, a čak je i organizirala sve MOJE rođendanske zabave’, napisala je na Redditu. "Ako nije dobila ono što je htjela, imala bi tantrume. Iako su me roditelji voljeli i brinuli o meni, uvijek sam bila u njezinoj sjeni." 

VEZANI ČLANCI: 

Godinama kasnije pripremala se za svoje vjenčanje s zaručnikom Kipom. Par je štedio mjesecima kako bi vjenčanje bilo savršeno. "Mislili smo da bi bilo zabavno imati shemu boja", objasnila je. "Moja omiljena boja je žuta, a njegova plava, pa smo odlučili da moji gosti nose žuto, njegovi plavo, a zajednički prijatelji zeleno." No, Jen nije bila oduševljena tom idejom. 

Žena je nastavila: "Kad je Jen doznala za boje, jako se naljutila. Nisam znala, ali ona mrzi žuto jer smatra da joj ne stoji. Rekla mi je da nikako ne želi nositi žuto. Odgovorila sam joj da je u redu, ali da neće moći prisustvovati vjenčanju ako ne poštuje pravila." 

Na dan vjenčanja šokirala se kad je Jen stigla u ljubičastoj haljini. Bez oklijevanja ju je zamolila da ode. "Cijela estetika vjenčanja bila je savršena, a ona ju je pokvarila. Odbila je otići dok nisam zaprijetila da ću pozvati osiguranje. Ostatak vjenčanja prošao je bez problema, ali poslije su moji roditelji bili bijesni što sam izbacila Jen." 

VEZANI ČLANCI: 

Roditelji su joj rekli da su mislili da se šali kad je spomenula izbacivanje zbog boje haljine te su je optužili da je bila suviše stroga. Reakcije obitelji bile su podijeljene – neki su je podržali, dok su drugi smatrali da je mogla biti blaža.

Nakon toga, otišla je na Reddit kako bi pitala druge je li pogriješila, a komentari su se ubrzo počeli nizati. Jedan korisnik je pitao zašto je uopće pozvala sestru na vjenčanje, dok su drugi naglasili kako su njezini roditelji godinama tolerirali Jenino ponašanje zbog čega je sada uvjerena da uvijek može dobiti ono što želi.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Komentara 1

MO
montello
10:44 17.08.2024.

Ovoj sve smeta pa cak i sestra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije