teška dilema...

Je li muškarcima važniji seks ili posao?

poslovi (1)
Ilustracija
19.06.2012.
u 11:22

Čini se da muškarci prioritete određuju prema tome o kome se skrbe. Oni s obiteljima češće bi se odrekli seksa...

Nesigurna vremena nagnala su muškarce da se odreknu drage im aktivnosti. Iako bi mnogi pomislili "ma nema šanse!", oni idu tako daleko da će žrtvovati i seks, a sve kako bi im obitelj bila osigurana i s krovom nad glavom.

– Mnogi gubitak radnog mjesta povezuju s gubitkom krova nad glavom za svoju djecu pa će tako mnogi roditelji biti spremni učiniti sve što je potrebno da se to ne dogodi. Čak i ako to znači živjeti bez seksualnih odnosa – piše u zaključku nedavno provedene studije.

Rezultati su iznenadili i istraživače koji rezultate opravdavaju zaista lošom ekonomskom situacijom i nesigurnim vremenima. Istraživanje Roxy Palacea pokazalo je da i muškarci u braku i samci između 21 i 50 godina, kad bi morali birati, stavili bi posao i karijeru na prvo mjesto, a odrekli se seksa. Dakle njih 43 posto pristalo bi živjeti bez seksa ako bi mogli zadržati posao. Međutim, ispitujući samo samce, došli su do malo drukčijih rezultata. Oni bez obitelji radije su izjavljivali da bi napustili posao i pronašli novi nego apstinirali od seksa ili postali seksualno neaktivni.

– "Single" dečki ili oni koji nemaju djecu vjerojatno razmišljaju o svom poslu kao o slobodnoj aktivnosti, nečem što se lako može promijeniti. Ti bi muškarci radije odbacili svoj posao nego se suočili s impotencijom – kaže glasnogovornik studije, prenosi Daily Mail.

Komentara 6

MA
MaSpa
12:01 19.06.2012.

Meni je jako bitan sex na poslu.. Da brže prođe dan..

PE
pejok
12:27 19.06.2012.

Seks na poslu zivot moze biti interesantan..

Avatar My Style
My Style
13:05 19.06.2012.

I jedno i drugo !! Jednako su mi vazni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije