Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Kakve vi imate? Prsti na rukama muškaraca mogu vam reći puno o njihovoj osobnosti

Ilustracija
20.12.2023.
u 11:30

Tajna leži u vašem prstenjaku i kažiprstu. Oni mogu puno reći o tome kakva ste osoba.

Istraživanja se provode cijelo vrijeme i većina njih prođe nezapaženo, ali ponekad naiđemo na neke rezultate koji su previše zanimljivi da ih ne podijelimo. Može biti zabavno saznati nove činjenice, iako ponekad naiđete na stvari koje radije ne biste znali. A tu je i problem da nije uvijek potpuno jasno jesu li rezultati točni, prenosi Tips and Tricks.

Srećom, činjenice koje imamo za vas danas su zabavne! Ispostavilo se da vam vaša ruka može puno reći o vašoj osobnosti. To je stvarno prilično bizarno. Ovo istraživanje uglavnom se fokusira na vaše prste. Tajna leži u vašem prstenjaku i kažiprstu. Oni mogu puno reći o tome kakva ste osoba. Ovaj test se odnosi samo na muškarce jer duljina ovih prstiju pokazuje razinu testosterona kod muškaraca.

VEZANI ČLANCI: 

A. Prstenjak je duži od kažiprsta: Ovdje govorimo o zgodnim muškarcima. Šarmantni su i mogu se slagati sa svima. Ipak, malo su agresivniji i brzo riskiraju. To također znači da ovakva osoba često zarađuje više od svojih kolega s kraćim prstenjakom.

B. Prstenjak je kraći od kažiprsta: Muškarci s ovakvim rukama vrlo su samopouzdani i čak mogu biti pomalo narcisoidni. Ovi ljudi nemaju problema biti često sami i ne vole da ih se uznemirava. Međutim, kada je u pitanju ljubav, oni su manje samouvjereni jer nisu oni ti koji će napraviti prvi korak i preuzeti inicijativu.

VEZANI ČLANCI: 

C. Prstenjak i kažiprst iste su duljine: Možda ovo već dovoljno govori… muškarci s ovakvim rukama su dobri posrednici, vrlo odani i puni ljubavi. Kod ovog tipa sve je uravnoteženo. Mirni su i čini se da sve teče glatko, kao da je sve organizirano.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti:

 

Komentara 6

Avatar Aurel
Aurel
17:42 20.12.2023.

meni bi bilo neugodno napisati nešto OVAKVO...

PO
poluprovokator
14:06 20.12.2023.

Nek su ruke radne. Ovi manikirani i napirlitani danas jesu sutra nisu.

Avatar Idler
Idler
13:43 20.12.2023.

Na desnjači mi dulji kažiprst, na ljevači prstenjak i kakšni sem ja ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije