odgovor ju je slomio

Kanađanka napravila kućni DNK test: Rezultati otkrili tragičnu obiteljsku tajnu

Shutterstock
23.08.2024.
u 16:30

Dok je s nestrpljenjem čekala odgovor, 28-godišnjakinja nije mogla ni zamisliti što ju očekuje

Posvojena žena (28) odlučila je napraviti kućni DNK test jer željela saznati više o svom podrijetlu. No, ostala je slomljena jer su rezultati pokazali tragičnu obiteljsku tajnu, a sve je odlučila podijeliti na Redditu, piše Mirror.

"Napravila sam DNK test i moji su me rezultati šokirali, ne u smislu naslijeđa, već činjenice da kaže da imam jednojajčanu blizanku koja sa mnom dijeli 100 posto DNK", započela je žena svoju priču. No, na profilu blizanke pisalo je da je rođena 1940. godine pa se žena zapitala nije li pogriješila.

"Mislila sam da je to samo pogreška, ali ozbiljno, na fotografiji jako sliči meni. Izgleda mlado i očito je to moderna fotografija, izgleda poput mene", objasnila je žena koja živi u Kanadi. Odlučila je kontaktirati svoju sestru putem web stranice i s nestrpljenjem je čekala njezin odgovor.

VEZANI ČLANCI:

Kad je konačno dobila odgovor, on je bio daleko od onoga što je očekivala. "Bila sam toliko uzbuđena što ću razgovarati s njom i što ću upoznati svoju blizanku. Dobila sam odgovor od njezinih posvojitelja da je zapravo napravila DNK test da bi pronašla bilo koga od svoje biološke obitelji prije nego što je umrla jer je imala terminalnu dijagnozu raka. Umrla je ne znajući da ima blizanku", opisala je Kanađanka. 

"Sada moram provesti cijeli život znajući da imam jednojajčanu blizanku koju nikada nisam imala priliku upoznati", dodala je. Doznala je i da joj je sestra umrla prije dvije godine. "Srećom, prijavila se putem e-pošte svoje posvojene mame tako da je nakon njezine smrti njezina majka još uvijek mogla vidjeti ima li podudaranja", rekla je.

Žena je razgovarala s njom te je saznala puno o svojoj blizanki. "Srceparajuće, unatoč tome što se nikad nismo poznavale, zvučimo tako slično. Čak smo studirale istu stvar na fakultetu. Nadam se da ću jednog dana upoznati njezine roditelje te posjetiti ih njezin grob. Shrvana sam i bez riječi", izjavila je 28-godišnjakinja.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

"Ne mogu zamisliti kako je posvojenim roditeljima kad znaju da postoji netko tko izgleda identično kao njihova mrtva kći", napisao je jedan korisnik Reddita. 

"Stvarno je rijetkost da se blizanci razdvoje u današnje vrijeme. Njezini roditelji bi vas vjerojatno voljeli upoznati. Možda biste također željeli dobiti njihovu medicinsku povijest, posebno o raku. I tugujete. To je druga vrsta tuge jer je nisi poznavala, ali ti tuguješ zbog gubitka buduće sestre", zaključio je drugi korisnik.

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
11:52 24.08.2024.

Tesko je

PO
Poletarac101
17:37 23.08.2024.

Jel se dobi gablec?

ME
Melada
17:32 23.08.2024.

Ma nije sestra, bar sam tako razumio😀 iz ovog jako zanimljivog😀 saznanja doticne gispodje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije