Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudotvorni kofein

Kava - moćni saveznik u borbi s tvrdokornim celulitom

celulit
Arhiva Večernjeg
17.04.2010.
u 13:09

Kofein napada masno tkivo i razgrađuje ga u tekućinu, ostavljajući kožu mekom i glatkom, bez neestetske narančine kore

Umjesto skupih tretmana, krema i losiona, pobijedite celulit uz pomoć kave tvrde stručnjaci britanskog institula za ljepotu. Opakog neprijatelja žesnke ljepote - celulit možete pobijediti koristeći moć kave. Dakako, pijenje kave neće vam biti od velike pomoći, ali pripravci na bazi kofeina da. Naime, kofein napada masne stanice - razara ih i pretvara u tekućinu. Kupujete li kreme za borbu s celulitom pazite da u sastavu imaju kofein, a moćan pripravak možete spraviti i sami. Prirodni piling lako ćete dobiti pomješate li zrnča grubo mljevene kave  krupne soli i njima istrljaje tijelo - koža će vam biti glatka i sjajna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije