Vintage linija

Kelly Brook: Moje kreacije su za žene koje se ne srame svojih oblina

kelly brook
Foto: New Look
1/9
30.05.2012.
u 00:01

Model i glumica dizajnirala je iznimno ženstvenu kolekciju namijenjenu ženama s raskošnim oblinama, a inspiraciju je pronašla u vintage-fotografijama s francuske rivijere

Ona je definitivno pravi primjer i uzor svim zaobljenim ženama. Ona je Kelly Brook. A da stane u obranu svih žena s raskošnim oblinama koje se ponekad zaista moraju namučiti kako bi pronašle svoju veličinu u moru veličina nula, prvi je put dizajnirala za njih ženstvenu kolekciju za britanski brend New Look. Želja joj je bila kreirati liniju u kojoj se žene s oblinama ne moraju sramiti svog tijela, nego ih naprotiv slaviti, a istodobno biti i lijepo odjevene.

Cijela je kolekcija iznimno ženstvena i razigrana, vrvi visokim strukom, retrotopovima, vintage haljinama, točkicama i cvjetnim motivima. Kelly je priznala da je inspiraciju pronašla u pedesetima, koje je njezino najdraže modno razdoblje. A dodatno se inspirirala gledajući vintage-fotografije s francuske rivijere.

– Obožavam St. Tropez i Brigitte Bardot na plaži u slatkoj haljinici ili u kapri-hlačama i platformama. Rekla sam sama sebi: ''Ja želim biti ta djevojka na fotografiji'' – rekla je Kelly.

Osim odjevnih kreacija Kelly se pozabavila i cipelama i torbama koje odišu, naravno, vintage-izričajem. A sudeći prema kampanji, u kojoj je glavna zvijezda upravo Kelly, i te kako je uspjela kreirati kolekciju koja slavi žene.

– Kreacije laskaju ženama s oblinama i prate tijelo na pravim mjestima. Ovom smo kolekcijom zapravo željeli da se žene prihvate takve kakve jesu, da prigrle svoju ženstvenost i ojačaju si samopouzdanje – poručuju iz New Looka.

Kolekcija se već nalazi u trgovini, a dostupna je i online. A Kelly želimo da postigne jednak uspjeh ovom linijom kao što je to postigla 2006. kad je prvu put debitirala kao dizajnerica rublja za New Look.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:41 30.05.2012.

to lutko njami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije