Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Krenite u kulinarsku avanturu i upoznajte nove gastro blogerice

hrana kuhanje kuhinja obrok povrće
Photos.com
PR
Autor
PR članak
10.03.2013.
u 08:30

Vjerujete li da je kuhanje zanimljivo i da daje ukusne rezultate ili zaista uživate u vremenu provedenom u kuhinji, nova podrubrika Gastrosfera će vam ubrzo postati omiljena stanica

Gastrosfera okuplja kuhare amatere, strastvene kada su hrana i kuhanje u pitanju, food blogere, ljude koji su svoju gastro ljubav pretvorili u posao i sve ostale entuzijaste koji svojim pričama, savjetima i receptima obogaćuju Gastro.hr zajednicu. Čak i ako imate dojam da gubite bitku kad je kuhanje u pitanju, nova podrubrika Gastrosfera koja se nalazi u rubrici Moj Gastro približit će vas hrani koju jedete i omogućiti vam da se u kuhinji osjećate slobodnije.

Upoznajte prve Gastro.hr blogerice


Kao uvod u novu priču u podrubrici Gastrosfera predstavljeno je pet originalnih i maštovitih autorica koji će čitatelje inspirirati svojim pričama i time ih zasigurno motivirati da izgrade vlastitu. Mama i kćer koje zajedno kuhaju, dvije marketing menadžerice, jedna Japanka i jedna domaćica rokerica i više su nego dovoljan razlog da zavirite u njihove gastro svjetove, pronađete originalne recepte i zaljubite se u kulinarstvo inspirirani entuzijazmom naših autora. Osim što će s vama podijeliti ljubav prema hrani i razne recepte, naše će vas blogerice upoznati s različitim načinima spravljanja jela, bit će vam kreativna inspiracija u pripremi i prezentaciji jela i pokazat će vam kako da uživate u raznovrsnoj hrani i svojim jelima udahnete novi život, strast i pokret.

Krenite s nama u Gastro avanturu i pronađite prve recepte
Matejke, Tatjane, Durđice i Lorenke, Jadrane i Kumigar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?