u veličinama od 46 do 64

Ksenija Erker u kampanji 'Pretty and Party' za punije

Ksenija Erker
Foto: Nikola Zoko
1/10
13.11.2015.
u 10:03

Aktualna kolekcija Maxy P- Pretty&Party donosi zanimljiva praktična rješenja kad su gornji dijelovi u pitanju.

Ljubav proslavljene dive Ksenije Erker i najdugovječnijeg domaćeg modnog brenda za punije Maxy P traje godinama. Upravo zato ni malo ne čudi kako se upravo za potrebe nove 'Pretty and Party' kampanje  Maxy P brenda Ksenije Erker zablistala i u manekenskoj ulozi.

Aktualna kolekcija Maxy P- Pretty&Party donosi zanimljiva praktična rješenja kad su gornji dijelovi u  pitanju.

U fokusu su bluze, tunike, neodoljivi kardigani koji svojim krojevima prekrivaju nedostatke građe i naglašavaju ono najbolje na tijelu. Za one koje žele zablistati u svečanim prigodama Maxy P donosi koktel haljine u kombinaciji sa zanimljivim sakoima. Ksenija je zablistala i u hlačama i suknjama s ovim potpisom koje se mogu kombinirati s večinom gornjih dijelova iz kolekcije. 

Aktualnu Maxy P kolekciju ( u veličinama od 46 do 64) potpisuje dizajnerica Tatjana Zimić, a u nastanku ove kampanje sudjelovala je stilistica Alma Premerl Zoko i fotograf Nikola Zoko.

>>Anita Dujić zablistala u najnovijoj kolekciji domaćeg brenda Lulu Couture

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije