ISPROBAJTE

Kuhar podijelio genijalan trik: Evo kako ćete dobiti najkremastiji pire krumpir ikada

shutterstock
04.06.2023.
u 07:00

Samo jedna promjena u pripremi pomoći će vam u dobivanju savršeno kremastog pire krumpira

Morgan Hipworth, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australija, podijelio je svoj jednostavan trik kako napraviti najkremastiji pire krumpir, a sve što je potrebno jest malo mlijeka, kako prenosi Daily Mail. U videu koji možete pogledati ispod detaljno je objasnio svoju metodu pripreme.

Sastojci: 500 grama krumpira

100 grama maslaca

100 mililitra mlijeka

morska sol 

@morgan do you prefer smooth or lumpy mashed potato? 🤤 #food #yum #foryou #cooking ♬ original sound - Morgan Hipworth

VEZANI ČLANCI:

Priprema:
Ogulite i narežite krumpir na velike komade. Kuhajte ih u loncu s obilnom količinom morske soli.
Ocijedite krumpir i zgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i miješajte pet minuta.
U drugu posudu ulijte mlijeko i pustite da zavrije. Polako ga dodajte smjesi krumpira, zajedno s maslacem.
Miješajte dok krumpir ne postane lagan i pahuljast. Po potrebi dodajte sol.

POGLEDAJTE VIDEO: Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Pogledajte njezin trik za uklanjanje nečistoća i bakterija! 

Ključne riječi

Komentara 5

JF
Jure_Francetić
12:01 04.06.2023.

Mojne batje? Sreća da pronađoh ovaj vrsni tajni recepat koji se zacijelo prenosio između koljena kuvarove majke! Odsad pa nadalje napušćam svoju tradiciju pripreme pire krompjera gazeći ga golijem nogama kao i što gazih grožđe...

NO
Nostromo
07:25 04.06.2023.

As ti gospe i nauke oko krompir pirea, a moja mati ga dela od vavik, dok se taj kuhar ni ni rodia.

DU
Deleted user
10:07 04.06.2023.

To se jade samo po vojnickim kasarnama I zatvorima! Mash potatoes nista gore! Hrana za sirotinju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije