Mljaac!

Kuhar podijelio recept za najhrskaviji pečeni krumpir: Potrebna su vam samo dva sastojka

Facebook
15.10.2022.
u 21:31

U pripremu pečenog krumpira dodajte ova dva sastojka za hrskav i ukusan prilog.

Kada se priprema pečeni krumpir, svatko ima svoju metodu za postizanje hrskavosti. Ako ih previše kuhate, omekšat će kao da je riječ o pire krumpiru, a ako ih ne začinite dovoljno, okus neće biti dobar, ali ne i ovom metodom. Kuhar Justin Taylor otkrio je svoj recept za savršeni pečeni krumpir, a potrebna su mu samo dva sastojka, prenosi mirror.co.uk.

Na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografiju pečenih krumpira, a uz nju objavio recept za dobivanje hrskavog priloga. Sve što je potrebno jest dodati dva sastojka – senf i med. 

Volite li grickati kisele krastavce? Ovo je dobro znati:

1/4

Sastojci:

Krumpir
dvije žličice senfa
četiri žličice meda
sol i papar

Upute:

U jednoj posudi pomiješajte senf i papar, ovisno o začinima koje volite. Dodajte med i sve zajedno dobro pomiješajte.

Zagrijte posudu za pečenje s malo ulja, dvije žličice maslaca i soli. 

Krumpir pomiješajte s polovicom smjese senfa i soli, a zatim ga stavite u posudu za pečenje i stavite ga peći. Dvadeset minuta prije kraja pečenje, dodajte ostatak smjese i nastavite peći. Za bolji okus možete dodavati smjesu svakih pet minuta.

Očistite masnoću iz pećnice: Trebaju vam samo dva proizvoda koja sigurno imate kod kuće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije