Pire krumpir jedan je od najboljih priloga koje možete dodati svojoj večeri, ali njegova priprema često oduzima puno vremena. Naime, možete provesti dugo vremena pripremajući krumpire sjeckanjem i guljenjem prije nego uopće dođete do faze kuhanja i gnječenja. Međutim, jedna žena vjeruje da postoji mnogo bolji način za to, piše Mirror.
Azure MacCannell, koja objavljuje online kao @livecomposed, pronašla je trik za uklanjanje kore i zgnječenje krumpira u jednom potezu, štedeći vam dragocjeno vrijeme kuhanja, a sve što trebate je stalak za hlađenje hrane.
VEZANI ČLANCI:
U videu koji je dobio više od 22.000 lajkova kuharska stručnjakinja kuha krumpir koji je prerezala na pola s korom. Kad su bili gotovi, izvadila ih je i počela gurati kroz rešetku stalka za hlađenje. Kora krumpira ostala je na rešetki, dok je pire krumpir izašao u zdjelu ispod.
"Možemo li se svi složiti da moramo prestati guliti krumpire? Samo kuhajte s kožom i gurnite kroz rešetku stalka za hlađenje. Samo dodajte maslac ili margarin i još malo zgnječite kako bi jelo bilo kompletno", rekla je.
@livecomposed Potato peeling hack just in time for Thanksgiving! #cookinghack #cookinghacks #potatopeeling #potatohack #potatoes ♬ My Love Mine All Mine - Mitski
Ali ako volite ljuske krumpira, ne morate ih baciti. Korisnica TikTok-a predložila je da se "kožice" stave u fritezu na vrući zrak kako bi se umjesto toga napravila hrskava grickalica.
Gledatelji su ostali zapanjeni trikom koji je uštedio vrijeme dok su je u komentarima hvalili što ga je podijelila. Jedan korisnik je napisao: "Sviđa mi se ova ideja!!! Hvala za dijeljenje!! Jedva čekam ovo isprobati!" Drugi je dodao: "Ooo dobra ideja", dok je treći komentirao: "Jutros sam to napravio – tako je dobro funkcioniralo! Hvala." Još jedna korisnica je komentirala: "Hvala na ovom triku! Promijenio mi je život!"
Kako pravilo ocijediti tjesteninu? Ovaj video izazvao je burnu raspravu!
Šta ti je pola bi ih dobilo depresiju a ona druga polovica bi bila u šoku da vide u kojem stvarnom svijetu žive