Mnogi ljudi reći će da im svježi začini u tegli poput kadulje, korijandera ili sličnih traju nekoliko tjedana i onda uvenu, ali to ne može reći Oliver – ponosni vlasnik bosiljka koji je u dvije godine narastao u veliku biljku.
Fotografiju svog ''ljubimca'' podijelio je na Twitteru, prikupio više od 40.000 lajkova, ali i velik broj fanova – ljudi su jednostavno oduševljeni začinom, prenosi Daily Star.
Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice - dulje će trajati!
Otkrio je i nekoliko trikova koji su pomogli da njegova biljka izdrži ovako dugo. "Možda je malo naporno, ali svaki put kad listići krenu otpadati, presadimo ga – do sada je prošao jedno pet, šest teglica."
Ljudi su oduševljeni i ne mogu vjerovati da je ovo moguće, ali tvrde da će isprobati Oliverovu metodu i uzgojiti svježe začine – nadaju se da će trajati isto ovako dugo.
Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?