Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Queen of Croatia se gasi

Lucija Grmuša spremna za poljski izazov

Oueen of Croatia
Foto:
1/12
14.11.2015.
u 16:29

Lucija Grmuša jučer se medijima predstavila u nacionalnoj haljini koju je kreirala eminentna etnodizajnerica Mina Petra te u večernjoj haljini modne kuće Linea Exclusive.

Ostat će upisano da je Lucija Grmuša posljednja “Oueen of Croatia”. Naime, izbora koji je proslavio Danijelu Mihalić, Ivu Balaban, Tamaru Roglić, Danijelu Alavanju, Tinu Katanić, Anteu Kodžoman više neće biti.

– S obzirom na to da više ne postoji svjetski izbor “Queen of Croatia”, nema ga više smisla održavati ni u Hrvatskoj. Stoga smo odlučile Sanja Bjedov i ja potpisati licenciju za novi izbor – Miss Supranational of the World.

Izbor će se 4. prosinca održati u poljskom gradu Krynica Zdroj.

Održava se sedmu godinu zaredom, a sudjelovat će više od sto nacionalnih predstavnica – rekla je Tamara Roglić koja je uz Sanju Bjedov vlasnica licencije Miss Supranational Hrvatska.

Lucija Grmuša jučer se medijima predstavila u nacionalnoj haljini koju je kreirala eminentna etnodizajnerica Mina Petra te u večernjoj haljini modne kuće Linea Exclusive.

Predstavljeni su i videospotovi snimljeni u prekrasnim povijesnim dijelovima Zagreba kao svojevrsna turistička razglednica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije