Požalila se

'Mama mi je zakasnila na vjenčanje, pa smo počeli bez nje... Jesam li u krivu?'

shutterstock
03.09.2024.
u 16:30

Na Redditu je jedna mladenka ispričala kako je "dan vjenčanja počeo kao i svaki drugi", prije nego što su se stvari neočekivano promijenile.

"Nakon što sam gotovo bila spremna do podneva, moja majka je morala otići natrag u hotel, udaljen 20 minuta, kako bi se presvukla i vratila s bakom i obiteljskom prijateljicom," objasnila je žena. Ceremonija je trebala početi u 14 sati, ali majka se nije vratila s bakom i prijateljicom, piše nypost.com.

Kako je vrijeme prolazilo, a matičar je imao još jedno vjenčanje na rasporedu, morali su donijeti drastičnu odluku. "I tako sam ja odjednom sama hodala prema oltaru, bez majke, bake ili obiteljske prijateljice na vidiku," napisala je mladenka.  Napokon, 45 minuta nakon završetka vjenčanja, majka, baka i drugi gost su stigli. "Prilazim im i kažem da je gotovo i da su sve propustili te da 14 sati znači 14 sati," izjavila je. "Moja majka je odmah postala neprijateljski nastrojena." Iznijela je niz izgovora, uključujući da pekara nije imala pripremljena peciva i da im je vlak na prijelazu odgodio povratak. "Moj osobni favorit bio je 'Tvoja je krivica što nisi nazvala ili poslala poruku da vidiš gdje smo,'" prisjetila se mladenka.

VEZANI ČLANCI: 

"Onda sam otkrila pravi razlog zašto su zakasnili," kaže. "Ona nije bila gotova s uređivanjem, zbog čega je zadržala sve ostale." Iako majka krivi svoju kćer, internet je sigurno ne krivi. "Ako je mogla primiti poruku, mogla je i poslati poruku. Nije na mladenki ili mladoženji da prate članove obitelji na dan vjenčanja," komentirao je netko. "Bilo je to tvoje vjenčanje, dovoljno je stara da zna na sat, i samo je pretpostavila da će svijet stati kako bi ona uredila kosu. Baš je bezobrazna”, dodao je drugi.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije