nevjerojatno...

Mladenka tražila od svog fotografa da prekrši zakon - kako bi ona prošla jeftinije

shutterstock
30.08.2024.
u 12:30

Prilikom planiranja vjenčanja, mnogi parovi traže kreativne načine za smanjenje troškova, no neki prijedlozi mogu biti i više nego neobični.

Većina mladenaca želi smanjiti troškove prilikom planiranja vjenčanja — neki sami izrađuju svoje dekoracije, dok drugi radije biraju roštilj umjesto obroka u tri slijeda. Međutim, jedna buduća mladenka nije baš dobro promislila kad se sjetila ideje kako uštedjeti na njen veliki dan. Zapravo, postala je meta kritika na internetu nakon što je zatražila od svog fotografa da se uključi u prijevaru kako bi ostala unutar svog budžeta, piše Metro

U ljubaznom e-mailu fotografu kojeg je angažirala za vjenčanje, buduća mladenka je napisala: ‘Tako smo uzbuđeni što ćeš biti naš fotograf. Nevjerojatno je da je vjenčanje za samo nekoliko mjeseci. Nisam sigurna kako da ovo započnem, ali naš se proračun naglo povećava dok prolazimo kroz proces planiranja. Znam da se to događa na mnogim vjenčanjima i da si se sigurno već susreo s tim. Pitala sam se možemo li nešto dogovoriti’. 

VEZANI ČLANCI: 

Pročitavši ovaj e-mail, mogli biste pomisliti da će predložiti produženi plan plaćanja ili zatražiti popust — ali varate se. Nakon što je objasnila da radi za tvrtku koja organizira događaje, smjela mladenka nastavila je: ‘Pitam se bih li te mogla angažirati da fotografiraš neke događaje kod nas i naplatiš iznad uobičajene cijene. Razliku bismo mogli koristiti za pokrivanje preostalog iznosa za naše vjenčanje. Što misliš? Imaš li još kakvih prijedloga?’.

Fotograf nije bio impresioniran njezinim prijedlogom i sarkastično je odgovorio: ‘Naravno, zašto ne? Samo ću počiniti prijevaru jer ste vi premašili proračun za vjenčanje. Vjenčanje je na elitnoj lokaciji na Manhattanu (preko 300 dolara po stolcu) s više od 250 gostiju, tako da su vjerojatno i drugi troškovi, osim mojih, ubijali vaš budžet’. 

VEZANI ČLANCI:

Većina korisnika Reddita ostala je zapanjena mladenkinom drskošću, nazivajući je ‘glupom’, ‘nonšalantnom’, ‘prevaranticom’ i ‘bridezillom’. ‘Zamislite da tako nešto napišete’, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: ‘Imaš li još neki prijedlog? Da - kako bi bilo da platiš punu cijenu?’. Treći je u nevjerici zaključio: ‘Ozbiljno, brza pretraga na Facebooku ili Googleu te e-mail tvrtki doveli bi ih do istine. Sada su problemi s proračunom još veći’.

Buduća mladenka želi poslati ispričnicu onima koje neće zvati na vjenčanje: 'To je grozno!'

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
18:12 30.08.2024.

Ovo sve mi je poznato, jel mladenka iz hadezea?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije