Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene u modnom svijetu

Michael Kors i Jimmy Choo najavili veliku promjenu, evo što će biti drugačije s njihovim proizvodima

Michael Kors
Foto: Victor Malafronte/Press Association/PIXSELL
1/9
18.12.2017.
u 10:47

"Sretna obitelj" brandova koji su se odlučili odreći životinjskog krzna zbog okrutnosti prema životinjama koje se uzgajaju zbog krzna, proširila se sada za još dva člana, Michael Korsa i Jimmya Choo

Michael Kors najavio je da u dizajniranju novih modnih komada na njima više neće biti životinjskog krzna. Pridružio se tako i ovaj slavni svjetski dizajner ostalima koji su se već ranije odrekli uporabe pravog životinjskog krzna u kreiranju svojih modnih komada odjeće, obuće i modnih dodataka. Najavio je kako ćemo novu kolekciju, bez krzna, moći vidjeti već u veljači iduće godine. 

"Sretna obitelj" brandova koji su se odlučili odreći životinjskog krzna zbog okrutnosti prema životinjama koje se uzgajaju zbog krzna, proširila se sada za još dva člana, Michael Korsa i Jimmya Choo, a pridružuju se modnim kućama, Gucci, Armani, Hugo Boss, Stella McCartney i Net a Porter. 

Kors će, baš poput Stelle McCartney, pravo krzno zamijeniti alternativnim materijalima. 

Michael Kors
1/9

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije