Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna ikona

Michelle Obama ima novog omiljenog modnog dizajnera

Michelle (1)
Foto: Bijela kuća
1/3
10.03.2011.
u 20:53

Prva dama pojavila se u žuto-zelenoj haljini 36-godišnjeg Singapurca Prabala Gurunga te se izdvojila od ostalih uzvanica koje su većinom nosile crne toalete

Prva dama Michelle Obama, čini se, ima novog omiljenog modnog kreatora. I inače poznata po tome što često nosi odjeću mladih snaga, poput Jasona Wua i Thakoona, za nedavnu guvernersku večeru odabrala je model 36-godišnjeg Prabala Gurunga. 

Gurung je radio s modnim veličinama poput Cynthije Rowley i Billa Blassa, a od 2009. ovaj rođeni Singapurac ima vlastiti brend. Kreacije su mu poprilično skupe, a nije iznimka niti žuto-zelena haljina prve dame, koja stoji 3650 dolara. Prva dama još je jednom pokazala kako odlično nosi i skupe, ali i jeftine kreacije, poput onih H&M, u kojima se već nekoliko puta pojavila.

A da je Gurungova kreacija zapela za oko i njezinom suprugu svjedoči i predsjednikov govor na guvernerovoj večeri, inače održanoj isti dan kad i dodjela Oscara.

- Neki bi se gosti možda mogli zbuniti i misliti da su na Oscarima. Ima nekih sličnosti... Svi izgledaju spektakularno, a osim toga, lako bi se moglo dogoditi da me glazba prekine ako govor bude predugačak - rekao je Barack Obama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije